Het ongeval met de fietser gebeurde aan Proosthoevebaan in Vorselaar
Volledig scherm
Het ongeval met de fietser gebeurde aan Proosthoevebaan in Vorselaar © rv

Fietser (71) na aanrijding in kritieke toestand naar ziekenhuis gebracht

VorselaarBij een verkeersongeval in Vorselaar is een 71-jarige fietser in kritieke toestand naar het ziekenhuis afgevoerd. De ongelukkige fietser kwam in botsing met een auto. Het slachtoffer L.P., een man uit Pulle, fietste samen met zijn partner in de richting van Vispluk toen hij aangereden werd na een inhaalmanoeuvre.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.