Het ongeval met een fietser gebeurde donderdagmiddag aan Proosthoevebaan in Vorselaar
Volledig scherm
Het ongeval met een fietser gebeurde donderdagmiddag aan Proosthoevebaan in Vorselaar © rv

Fietser (71) bezweken aan verwondingen na ongeval in Vorselaar

vorselaar/PulleDe 71-jarige fietser die donderdagmiddag bij een ongeval op de Proosthoevebaan in Vorselaar levensgevaarlijke verwondingen opliep is diezelfde dag nog overleden. Het slachtoffer, L.P. uit Pulle (Zandhoven), fietste samen met zijn partner in de richting van Vispluk toen hij aangereden werd na een inhaalmanoeuvre.

 1. GOUD VOOR WOUT? Ontdek tien kroegen in en rond Herentals waar het WK live te zien is zondagochtend
  PREMIUM
  Herentals

  GOUD VOOR WOUT? Ontdek tien kroegen in en rond Herentals waar het WK live te zien is zondagoch­tend

  Zondagochtend, nog voor 9 uur Belgische tijd, bolt de nieuwe wereldkampioen wielrennen over de meet in Australië. Wie de strijd om de regenboogtrui op televisie wil zien, moet dus vroeg uit de veren. Het startschot van de live-uitzending op tv wordt gegeven om twee uur ’s nachts. Terwijl op dat moment op vele plaatsen de beats nog door de boxen knallen, wordt in menig Kempense kroeg de koffie stilaan gezet...
 2. Neteland-medewerkers fietsen naar het werk voor het goede doel: Iedere rit levert één euro op
  Neteland

  Neteland-medewer­kers fietsen naar het werk voor het goede doel: Iedere rit levert één euro op

  In voorbereiding van het themajaar ‘Neteland fietsregio’ in 2023 doen de vijf gemeenten van Neteland, het samenwerkingsverband én politiezone Neteland mee aan ‘Bike for Life’. Daarmee stimuleren ze het fietsgebruik bij hun eigen - meer dan 1.600 - medewerkers en bovendien brengen ze een aardige som bijeen om binnen Neteland in te zetten in het kader van vervoersarmoede.