De Vorselaarse Horeca-uitbaters tellen af naar 8 mei
Volledig scherm
PREMIUM
De Vorselaarse Horeca-uitbaters tellen af naar 8 mei © Peter Vanderveken

Deze Vorselaarse horeca-uitbaters staan te popelen om hun terras te openen: “Nog veel onduidelijkheid, maar we vliegen er vol goede moed in”

VorselaarEen frisse pint, een lekker wijntje of een deugddoend kopje koffie op een terrasje bij één of andere horecazaak. Dromen we daar niet allemaal van? Ja toch, zeker nu bekend gemaakt werd dat de terrassen op 8 mei weer open mogen voor de klanten. We gingen bij een aantal horecanten in Vorselaar eens luisteren naar hun kijk op de opening van de terrasjes. De onderstaande vier uitbaters kijken met volle goesting uit om de klanten terug in de watten te leggen. “Onze klanten zien genieten op het terras, daar kijken we naar uit”, is maar één van de vele enthousiaste reacties.

 1. Grote rookpluim door brand nabij De Lilse Bergen
  Lille/Beerse

  Grote rookpluim door brand nabij De Lilse Bergen

  De brandweer moest donderdagochtend uitrukken voor een brand aan Sijsjespad, in de buurt van De Lilse Bergen in Gierle (Lille). Een berghok naast een chalet had er vuur gevat. Bij aankomst van de brandweer ging het om een uitslaande brand. Het vuur ging gepaard met een grote rookontwikkeling. De rook dreef naar het centrum van Beerse. De brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg naar de chalet of het bos errond. De chalet raakte wel deels beschadigd door de hitte van het vuur.
 1. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje

 2. Dolle waterpret wanneer bruine beer Takoda badje neemt
  Play
  dieren

  Dolle waterpret wanneer bruine beer Takoda badje neemt