De hemelsluizen gingen regelmatig open boven Na Fir Bolg.
Volledig scherm
PREMIUM
De hemelsluizen gingen regelmatig open boven Na Fir Bolg. © Adrie de Kok

Dansen in de regen en heel veel pintjes: Dit was Na Fir Bolg 2021

VorselaarNa Fir Bolg in Vorselaar heeft dit weekend als een van de eerste festivals in Vlaanderen de zomer van de vrijheid ingeluid. Ondanks het slechte weer en die vervelende coronamaatregelen zat de sfeer goed, vloeide het bier rijkelijk en werd er als vanouds meegebruld met de beste zangers van de folkscene. Geen twijfel mogelijk: de festivalzomer is begonnen. “Een verademing. Dat slechte weer pakken we er met veel plezier bij.”

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.