Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Containerpark zaterdag gesloten door cross

 1. OG Vorselaar geniet met volle teugen van een onverhoopte, maar verdiende plaats in de subtop
  voetbal eerste provinciale

  OG Vorselaar geniet met volle teugen van een onverhoop­te, maar verdiende plaats in de subtop

  OG Vorselaar prijkt in eerste provinciale, met twaalf punten na zeven wedstrijden, op een onverhoopt gedeelde vijfde plaats. Zaterdagavond won het team van aanvoerder Vincent Van Sprengel met 2-4 op het veld van Antonia. Na tien minuten leidde Antonia nochtans met 2-0. Het goed voetballende Vorselaar zette na de rust een veelzeggend eindresultaat op het scorebord.
 2. Kempen Aan Tafel serveert lekkerste producten uit onze regio: “Met vier Kempense topchefs de klanten culinair verwennen is het doel”
  Turnhout

  Kempen Aan Tafel serveert lekkerste producten uit onze regio: “Met vier Kempense topchefs de klanten culinair verwennen is het doel”

  Chef-koks Ivan Menten van Au Comptoir in Gierle, Bart Gils van Signatuur in Antwerpen, Nicolas Nuyens van Signature Catering by Nicolas in Beerse en Alex Verhoeven van onder meer restaurant Hert in Turnhout zullen op 10 november het beste van zichzelf geven tijdens culinair event Kempen Aan Tafel. Chefs én producten uit de Kempen worden die avond in de kijker gezet. Van alle beschikbare stoelen in Turnhout zijn er ondertussen ongeveer 80 procent verkocht.