In Vorselaar kregen de inwoners van Woonzorgcentrum Hof Ter Lande hun eerste vaccinatie op woensdag
Volledig scherm
In Vorselaar kregen de inwoners van Woonzorgcentrum Hof Ter Lande hun eerste vaccinatie op woensdag © Adrie de Kok

Burgemeester Vorselaar hoopvol nadat eerste bejaarden in gemeente vaccin kregen: “Cijfers in ons dorp gaan goeie kant op”

VorselaarIn Vorselaar werden woensdag de inwoners van Woonzorgcentrum Hof Ter Lande gevaccineerd. Burgemeester Lieven Janssens kijkt alvast de toekomst rooskleurig tegemoet nadat de cijfers in Vorselaar de goede kant opgaan.

 1. Icoon van natuurbescherming Marcel Verbruggen (95) overleden: “Zijn belang voor de Vlaamse milieubeweging kan niet overschat worden”
  Pulderbos/Geel/Zandvliet/Oelegem

  Icoon van natuurbe­scher­ming Marcel Verbruggen (95) overleden: “Zijn belang voor de Vlaamse milieubewe­ging kan niet overschat worden”

  Marcel Verbruggen, jarenlang conservator van De Zegge in Geel en medeoprichter van de vzw Red de Voorkempen, is overleden. Hij was 95 en verbleef in een assistentiewoning aan het woonzorgcentrum Pniël in Pulderbos. “Hij was een icoon van het natuurbehoud en de milieubescherming”, zegt bioloog Dirk Draulans.
 2. Supporters zien Belgische titels veldrijden bij mannen en vrouwen al voor vierde keer naar Lille gaan: “We verwachten allemaal dat Wout en Sanne winnen, maar het blijft speciaal”
  lille

  Supporters zien Belgische titels veldrijden bij mannen en vrouwen al voor vierde keer naar Lille gaan: “We verwachten allemaal dat Wout en Sanne winnen, maar het blijft speciaal”

  Al voor de vierde keer telt Lille met Wout Van Aert en Sanne Cant tegelijkertijd de Belgische kampioen veldrijden bij de mannen en de vrouwen. In hun thuisgemeente gaat dat in normale tijden gepaard met een groot volksfeest, maar dat zit er deze keer helaas niet in. “Zo’n dubbele titel blijft speciaal. Ze verwachten allemaal dat ze winnen, maar zo vanzelfsprekend is dat niet.”
 1. Woelende baby gaat als losgeslagen tol tekeer op slapende mama
  Play

  Woelende baby gaat als losgesla­gen tol tekeer op slapende mama

 2. Bidens hond Major krijgt eigen 'indoguration'
  Play

  Bidens hond Major krijgt eigen 'indogurati­on'