Foto Henk Deleu
Volledig scherm
Foto Henk Deleu © Henk Deleu

Breng tweewieler binnen bij Fietsbieb en ondersteun actie voor oorlogsvluchtelingen

VorselaarVan vrijdag 25 maart tot zondag 17 april lanceert de Fietsbieb een grote inzamelactie voor kinderfietsen. Die fietsen kunnen uitgeleend worden aan kinderen van oorlogsvluchtelingen die hier in België een onderdak hebben gevonden. Ook in Vorselaar wordt deelgenomen aan de actie.

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Moeder en zonen openen twee winkels onder één dak: Het Rupske verhuist 100m verder en krijgt gezelschap van Ballonies
  PREMIUM

  Moeder en zonen openen twee winkels onder één dak: Het Rupske verhuist 100m verder en krijgt gezelschap van Ballonies

  “Een grotere zaak, dat is een pak meer comfort voor onze klanten.” Met die gedachte verhuisde Maria-Christina Valckx (56) haar winkel Het Rupske honderd meter verder op het Grobbendonkse Astridplein. De uitgebreide geschenkenwinkel is ineens ook de thuishaven voor ‘Ballonies’, van zonen Stijn (28) en Sven (25). Benieuwd naar die (lucht)ballonnengekte? Lees hieronder verder.
  Grobbendonk