De man moest door de brandweer bevrijd worden uit zijn hachelijke situatie.
Volledig scherm
De man moest door de brandweer bevrijd worden uit zijn hachelijke situatie. © Adrie de Kok

Brandweer moet man (69) na val uit bouwkraan helpen

VorselaarOp de Molenhei is zaterdagmiddag een bizar ongeval gebeurd. Een man (69) was er aan het werk in een bouwkraan toen hij zijn evenwicht verloor en enkele meters boven de grond in zijn veiligheidstuig bleef hangen. 

 1. Reserveer je paaschocolade nog snel bij vzw TWERK in Herentals: “Aan fabrieksprijzen bestellen of schenken aan het goede doel”

  Reserveer je paaschoco­la­de nog snel bij vzw TWERK in Herentals: “Aan fabrieks­prij­zen bestellen of schenken aan het goede doel”

  Heb je nog zin in paaschocolade aan fabrieksprijs? Dan kan maatwerkbedrijf TWERK uit Herentals je misschien van dienst zijn. Ze presenteren met “Paashaast” een speciale stockverkoop en heeft ook oog voor het goede doel. Via www.paashaast.be kan je de (h)eerlijkste chocolade bestellen om die nadien te gaan afhalen bij TWERK in de Collegestraat in Herentals.
  Herentals
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.