In de chatruimte van de afterworkparty bij 'De General' zal een dj live aan het werk zijn
Volledig scherm
In de chatruimte van de afterworkparty bij 'De General' zal een dj live aan het werk zijn © RV

Afterworken met kameraden in tijden van corona? Het kan bij De General: “Bestel je partybox en ontvang link voor online party”

VorselaarVrijdag kan men feesten alsof men na een harde dag werken aan de toog van een café zit in Vorselaar, maar ook ver daarbuiten. De uitbater van toekomstig café ‘De General’ knutselde samen met zijn medevennoten een virtueel café in elkaar waar iedereen kan binnenspringen.

 1. Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen: “Al die verhalen van nabestaanden heb ik nooit écht kunnen loslaten”
  PREMIUM
  Wuustwezel/Brasschaat

  Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongeluk­te Kinderen: “Al die verhalen van nabestaan­den heb ik nooit écht kunnen loslaten”

  Twintig jaar lang stond Wim Geysen uit Wuustwezel met de monoloog ‘Flits!’ op de planken. Dat deed hij op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK). Hij toerde langs scholen en kleine en grote theaterzalen in heel Vlaanderen. Al die tijd praatte de theatermaker met ouders, broers en zussen van jongeren die het leven lieten in het verkeer. “Het heeft erin gehakt. Al besef ik ook: ik sta maar aan de zijlijn”, vertelt Wim. Zoon Witse (19) wil zijn verhaal verderzetten.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"