Vorselare juin 7 Belgium, Dpg media and vtm go arround Flanders to film the red devils craze along the people. Kardinaal Van Roey institute . On juin 7, 07/06/2021 Vorselare - BELGIUM (photo by Florian Van Eenoo/photo news)
Volledig scherm
Vorselare juin 7 Belgium, Dpg media and vtm go arround Flanders to film the red devils craze along the people. Kardinaal Van Roey institute . On juin 7, 07/06/2021 Vorselare - BELGIUM (photo by Florian Van Eenoo/photo news) © Florian Van Eenoo Photo News

530.000 keer bedankt, beste lezers van Het Laatste Nieuws uit Vorselaar! Deze verhalen grepen jullie massaal aan in 2021

VorselaarIets meer dan 530.000 keer werden de artikels van Het Laatste Nieuws uit en over Vorselaar aangeklikt het voorbije jaar. Verhaaltjes klein en groot over één van de kleinste, maar tegelijk actiefste dorpen in de Kempen. Corona overheerste maar al te vaak het nieuws maar ook de artikels over de rechtzaak tegen de dronken doodrijder aan Molenbaan, de kettingbotsing met 14 wagens op de E34 en de recent opgestarte petitie tegen prikkeldraad werden enorm veel gelezen. Een oprechte dank beste lezers, meer dan een half miljoen keer bedankt!

 1. MIJN STAD. Toerisme-voorzitter Nik Tuytelaers (59) over zijn Turnhout: “Het is misschien luguber. Maar ik kom tot rust op de begraafplaatsen”
  PREMIUM

  MIJN STAD. Toerisme-voorzitter Nik Tuytelaers (59) over zijn Turnhout: “Het is misschien luguber. Maar ik kom tot rust op de begraaf­plaat­sen”

  Welkom Sinterklaas, de Gheyntjesworp, de Kerstwensboom op de Grote Markt... en sinds vorig jaar ook de Jokerfeesten. Samen met een groep vrijwilligers organiseert Nik Tuytelaers (59) tal van activiteiten in Turnhout. Hij is dan ook al zestien jaar voorzitter van Toerisme Turnhout vzw. Op professioneel vlak runt Nik een wijnhandel waarmee hij verscheidene Turnhoutse horecazaken van wijn en bubbels voorziet. Aan ons stelt hij zijn stad voor. “Soms denk ik: dju, met deze straat hebben we een kans gemist.”
  Vorselaar
 2. Moeder en zonen openen twee winkels onder één dak: Het Rupske verhuist 100m verder en krijgt gezelschap van Ballonies
  PREMIUM

  Moeder en zonen openen twee winkels onder één dak: Het Rupske verhuist 100m verder en krijgt gezelschap van Ballonies

  “Een grotere zaak, dat is een pak meer comfort voor onze klanten.” Met die gedachte verhuisde Maria-Christina Valckx (56) haar winkel Het Rupske honderd meter verder op het Grobbendonkse Astridplein. De uitgebreide geschenkenwinkel is ineens ook de thuishaven voor ‘Ballonies’, van zonen Stijn (28) en Sven (25). Benieuwd naar die (lucht)ballonnengekte? Lees hieronder verder.
  Grobbendonk