Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Zowel in Europa als in competitie krijgt AA Gent zijn fans moeizaam naar de Ghelamco Arena: “Het is bedroevend”

Conference LeagueDuizend ‘Rovers’ in de Ghelamco Arena vanavond. Maar hoeveel Buffalo’s? Zowel in Europa als in de competitie krijgt AA Gent zijn fans moeizaam naar het stadion. Met het laagste aantal abonnees sinds het eerste jaar in de Ghelamco. Een zoektocht naar de oorzaken.

17 reacties

 • Freddy De sloover

  3 maanden geleden
  Gent predenteert nog altijd een "topclub"te zijn,dat waren ze efkes ook,2015,de titel en erna die mooie CL campagne,daarna ging ht stijl bergaf tot wat ze nu geworden zijn..een veredelde middenmotor,geen wonder dat velen afhaken al zitten de slechte tijden daar ook wel voor iets tussen natuurlijk..
 • Jean Pierre Lason

  3 maanden geleden
  Rekening houden met het feit dat het voor iedereen crisis is en de abonnement prijzen aanpassen zou de oplossing kunnen zijn. Het is nog altijd beter 3/4 van de beoogde inkomsten te behalen dan helemaal niks.
 • Yvan Van Nieuwenhuyze

  3 maanden geleden
  Men kan zijn € maar 1 keer uitgeven !.
 • Heidi Schroyen

  3 maanden geleden
  Cercle leeft ook nog,met de beste,weinige supporters uit België,
 • Bart Vermeulen

  3 maanden geleden
  Zalig, amper 1000 supporters bij dat ploegske... Bij ons fcb hebben we zeker geen probleem! :-)
 1. Jeugd jaagt meer dan ooit op plaats bij wereldtop (al willen niet alle oudjes zomaar wijken)
  PREMIUM

  Jeugd jaagt meer dan ooit op plaats bij wereldtop (al willen niet alle oudjes zomaar wijken)

  Gisteren nog legde Gonçalo Ramos (21) er drie in het mandje (al valt nog te zien of hij kan bevestigen). Engeland danst op het ritme van een 19-jarige, La Roja wordt gedomineerd door jonkies. En een 20-jarige dwarsboomde Lukaku en daarmee heel België. De nieuwe wereldtop bonkt ongeduldig op de deur in Qatar. (Nog) niet met waanzinnige statistieken, wel met een overdosis zelfvertrouwen en talent. Al zijn er nog altijd een aantal ‘oudjes’ die je beter niet uit het oog verliest.
 2. Didier Deschamps woedend op ‘kettingspeler’ Jules Koundé: “Hij heeft geluk dat ik niet voor hem stond...”
  6

  Didier Deschamps woedend op ‘ketting­spe­ler’ Jules Koundé: “Hij heeft geluk dat ik niet voor hem stond...”

  Voor Frankrijk liep alles meer dan gesmeerd tegen Polen. 3-1 na twee geweldige goals en een assist van Mbappé, goed voor een plaats in de kwartfinale van het WK voetbal tegen Engeland. Maar toch was bondscoach Deschamps kwaad op één speler. Jules Koundé kreeg een uitbrander na de match omdat hij zowaar niet één maar twee gouden halskettingen droeg tijdens de match.
 1. Marokko voor het eerst naar kwartfinales na zinderende strafschoppenreeks, Evenepoel en vrouw Oumi vieren mee in Spanje
  Play
  157

  Marokko voor het eerst naar kwartfina­les na zinderende strafschop­pen­reeks, Evenepoel en vrouw Oumi vieren mee in Spanje

  Marokko in opperste staat van euforie. 120 minuten lang de deur op slot, om dan toe te slaan in de penaltyreeks. Een geweldige doelman Bounou zadelde Spanje met een nieuw penaltytrauma op. Niet één Spaanse penalty binnen: Sarabia, Soler en Busquets misten. Marokko, nu al dé surprise van het WK 2022. Technisch directeur Chris Van Puyvelde maakte het succes vanop de eerste rij mee. “Dit geeft ons zuurstof om in de toekomst nog beter te werken.”