Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Zónder publiek en mét schuilkelders: wat voetballen in oorlogstijd betekent nu Mykhaylichenko Anderlecht inruilt voor Shakhtar Donetsk

VoetbalVoetballen in oorlogstijd, hoe gaat dat precies in z’n werk? Nu Bogdan Mykhaylichenko (25) van Anderlecht naar Shakhtar Donetsk gaat, zochten we het uit. Op 23 augustus, aan de vooravond van de Oekraïense onafhankelijkheidsdag, gaat de competitie opnieuw van start. Zolang er in de buurt van de stadions tenminste genoeg schuilplekken zijn, zodat spelers en personeelsleden bij een eventuele luchtaanval snel dekking kunnen zoeken.

0 reacties

 1. Supportersclub Rode Duivels organiseert voor 365 euro pakketreis... naar Koeweit, voor oefenmatch: “We zijn al met vijf”
  RODE DUIVELS
  10

  Supporters­club Rode Duivels organi­seert voor 365 euro pakketreis... naar Koeweit, voor oefenmatch: “We zijn al met vijf”

  Alleen voor de diehardfans: een trip naar Koeweit om de Rode Duivels aan het werk te zien. Vriendschappelijk, tegen Egypte - niet gekwalificeerd voor het WK in Qatar straks, overigens. En toch trekt een handvol supporters erheen. Supportersclub De Bemvoort biedt het pakket aan. “Elke uitstap blijft het waard. We kunnen moeilijk voor Nederland gaan supporteren, toch?”
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.