"Zo wil ik geen andere ploeg trainen", zei Mazzu na zege tegen Anderlecht: de wel erg snelle ommezwaai van Union-coach

VoetbalThat didn’t age well. Een video (zie boven) van Felice Mazzu die zijn Union-spelers toespreekt na de thuiszege in de Champions’ play-offs tegen Anderlecht (3-1), is vandaag des te opvallend. “Als jullie zo presteren, met deze maturiteit en ervaring, dan wil ik geen andere ploeg trainen”, zegt Mazzu. Een snelle ommezwaai, want de coach is vandaag de topkandidaat om Vincent Kompany op te volgen bij Anderlecht. 

81 reacties

 • André hendrickx

  1 maand geleden
  Beste Heer Mazzu, Proficiat , in theorie is dit een "sportieve promotie". Maar waar zit de adder ? Nielsen naar RSCA ? Van Zeir ook ? En dan ? Niet moeilijk om te voorspellen dat de - terechte coach van het jaar - aan een dun draadje zal hangen, - RSCA is niet vies van een trainerswissel. Mazzu weg,? de spelers die meekomen moeten wel blijven ...Maar nogmaals : veel succes toegewenst .
 • Jonathan Loterman

  1 maand geleden
  Volgend seizoen is het niet meer dezelfde ploeg
 • luc baeyens

  1 maand geleden
  Iedereen is te koop, voor de juiste prijs???
 • Pedro De Geest

  1 maand geleden
  In het voetbal is alles mogelijk.
 • eric michiels

  1 maand geleden
  Een contract van "onbepaalde duur" is uiteindelijk een contract van onbepaalde duur waarbij de wederzijdse gesprekspartners verkozen om "dergelijk" contract aan te gaan . Iedere trainer weet dat indien hij een goed seizoen maakt én bij UNION is dat ontegensprekelijk het geval , dat er andere ploegen op de loer liggen , in dit geval Anderlecht , waar mensen tevreden zouden moeten over zijn , dat "ze" eens vòòr een Belgisch trainer gaan MAZZU is hier de uitgelezen persoon . Michiels Eric
 1. Met de groeten van Romelu Lukaku: Inter-spits Sebastiano Esposito moet de nieuwe spits van Anderlecht worden
  ANDERLECHT

  Met de groeten van Romelu Lukaku: In­ter-spits Sebastiano Esposito moet de nieuwe spits van Anderlecht worden

  Sebastiano Esposito (19) lijkt van Inter Milaan op weg naar Anderlecht. Er is sprake van een huurovereenkomst met aankoopoptie. Esposito debuteerde op 17-jarige leeftijd bij Inter en groeide er op onder de vleugels van Romelu Lukaku: “Als jonge gast ben je nerveus als je voor het eerst de kleedkamer van de grote jongens binnenstapt. Lukaku stelde mij meteen op mijn gemak. Hij is een uniek persoon.”