"Zo wil ik geen andere ploeg trainen", zei Mazzu na zege tegen Anderlecht: de wel erg snelle ommezwaai van Union-coach

VoetbalThat didn’t age well. Een video (zie boven) van Felice Mazzu die zijn Union-spelers toespreekt na de thuiszege in de Champions’ play-offs tegen Anderlecht (3-1), is vandaag des te opvallend. “Als jullie zo presteren, met deze maturiteit en ervaring, dan wil ik geen andere ploeg trainen”, zegt Mazzu. Een snelle ommezwaai, want de coach is vandaag de topkandidaat om Vincent Kompany op te volgen bij Anderlecht. 

81 reacties

 • André hendrickx

  1 maand geleden
  Beste Heer Mazzu, Proficiat , in theorie is dit een "sportieve promotie". Maar waar zit de adder ? Nielsen naar RSCA ? Van Zeir ook ? En dan ? Niet moeilijk om te voorspellen dat de - terechte coach van het jaar - aan een dun draadje zal hangen, - RSCA is niet vies van een trainerswissel. Mazzu weg,? de spelers die meekomen moeten wel blijven ...Maar nogmaals : veel succes toegewenst .
 • Jonathan Loterman

  1 maand geleden
  Volgend seizoen is het niet meer dezelfde ploeg
 • luc baeyens

  1 maand geleden
  Iedereen is te koop, voor de juiste prijs???
 • Pedro De Geest

  1 maand geleden
  In het voetbal is alles mogelijk.
 • eric michiels

  1 maand geleden
  Een contract van "onbepaalde duur" is uiteindelijk een contract van onbepaalde duur waarbij de wederzijdse gesprekspartners verkozen om "dergelijk" contract aan te gaan . Iedere trainer weet dat indien hij een goed seizoen maakt én bij UNION is dat ontegensprekelijk het geval , dat er andere ploegen op de loer liggen , in dit geval Anderlecht , waar mensen tevreden zouden moeten over zijn , dat "ze" eens vòòr een Belgisch trainer gaan MAZZU is hier de uitgelezen persoon . Michiels Eric