Links: de aftrap van Bournemouth.
Rechts: Mbappé viert z'n goal.
Volledig scherm
Links: de aftrap van Bournemouth. Rechts: Mbappé viert z'n goal. © AFP

Zo identiek dat het bijna griezelig wordt: PSG volgende ploeg die pijlsnel scoort dankzij geniale aftraptechniek

VoetbalAmper acht seconden had Paris Saint-Germain vanavond nodig om op voorsprong te klimmen tegen Lille. Kylian Mbappé zorgde voor de pijlsnelle 0-1 na een opvallende aftraptechniek, die recent bij verschillende ploegen succes opleverde.

7 reacties

 • anass boumadiene

  3 maanden geleden
  Psg gaat ucl winnen let op mijn worden
 • Davy Mangelings

  3 maanden geleden
  Beste Rik het is idd de goat zoals jij zegt die de assist geeft, maar kon net zo goed een andere zijn bij psg hoor, wat mij opvalt is dat het vooral van een hele kleine ploeg komt om zoiets op te zetten, alle supercombinaties in dit genre worden steeds door de groten gekopieerd en dan gaan ze pas de wereld rond, spijtig
 • Juan Van Ranst

  3 maanden geleden
  Zoveel jaren geleden toen de men de aftrap regel veranderde van verplicht 2 pers.naar 1 pers.voldoende ( toen moest de bal eerst nog vooruit gespeeld worden), dan vielen er pas snelle doelpunten. Gewezen spits Gunther De Wachter scoorde na 2 seconden (aftrap rechstreeks binnen),de 1e zondag dat de regel veranderd was!
 • jozef van riel

  3 maanden geleden
  Geniaal? Einstein was geniaal!
 • danny suenaert

  3 maanden geleden
  Lijkt wel Fifa
 1. Kiezen voor België of voor Marokko, het ‘verscheurende dilemma’ in vier vragen: “99 procent van de spelers zou nu voor Marokko kiezen”
  PREMIUM
  WK VOETBAL
  4

  Kiezen voor België of voor Marokko, het ‘verscheu­ren­de dilemma’ in vier vragen: “99 procent van de spelers zou nu voor Marokko kiezen”

  Vier spelers van het Marokko dat vandaag op het WK tegen de Rode Duivels aantreedt, zijn geboren en getogen in België. Toch kozen zij voor het land van hun (groot)ouders. Vier vragen over de complexiteit van de keuze die voetballers met een Marokkaanse achtergrond moeten maken. “Zij zullen zich nooit meer Belg dan Marokkaan voelen.”