Ibrahimovic.
Volledig scherm
Ibrahimovic. © Photo News

Zet Ibrahimovic massaal protest tegen FIFA-game in gang? “Geld verdienen op mijn kap”

VoetbalZlatan Ibrahimovic heeft op Twitter uitgehaald naar de Wereldvoetbalbond FIFA en haar videospel FIFA van producent Electronic Arts (EA). De Zweed gaat er niet mee akkoord dat zijn naam en gezicht gebruikt worden zonder dat hij daar zijn toestemming gaf. Volgens The Athletic zouden een pak voetballers het voorbeeld van Ibrahimovic volgen.

1 reactie

 • Jarno Simons

  2 maanden geleden
  Dit heeft waarschijnlijk te maken met dat David Beckham een contract heeft gekregen voor 3 jaar bij FIFA en hiermee meer verdiend per jaar dan in een jaar in zijn voetbalcarrière. Ik denk dat Ibra ook een stukje wilt.
 1. Transfer Talk. Biedt FC Köln een uitweg voor Dennis bij Club? - Vranjes (Anderlecht) op radar van Charleroi
  Transfer Talk

  Transfer Talk. Biedt FC Köln een uitweg voor Dennis bij Club? - Vranjes (Anderlecht) op radar van Charleroi

  Er lijkt een (voorlopige?) oplossing in de maak voor Emmanuel Dennis (23). De wispelturige flankaanvaller - die bij Club Brugge al enkele maanden op een zijspoor zit - kan op concrete interesse rekenen van FC Köln, dat hem wil huren. Op clubniveau lopen de gesprekken. Meer nog, FC Köln bracht al een bod uit. De club van Sebastiaan Bornauw is dan ook dringend op zoek naar aanvallende versterking. FC Köln staat na achttien speeldagen pas zestiende in de Bundesliga, waardoor het straks dreigt play-offs te moeten spelen om de degradatie te vermijden. Geen droomtransfer voor Dennis, maar frisse lucht zal hem misschien wel deugd doen. Door een heleboel akkefietjes - denk maar aan die keer dat hij weigerde op de juiste bus te zitten en vervolgens niet meereisde naar Dortmund voor de Champions Leaguematch - had-ie al zijn krediet verloren bij Clement. Door de ontbolstering van De Ketelaere en Lang is hij zijn plek in de spotlights ook kwijt. Meer grillen dan prestaties. (NP/PJC)
 1. Kompany: "Puntenbalans enorm langs verkeerde kant"
  Play
  Anderlecht

  Kompany: "Puntenba­lans enorm langs verkeerde kant"

 2. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari