Onder andere Cisse Sandra (Club Brugge) is bij de genomineerden.
Volledig scherm
Onder andere Cisse Sandra (Club Brugge) is bij de genomineerden. © Photo News

Zes Belgen maken nog kans op Golden Boy Award: drie in het buitenland en drie uit onze eigen competitie

VoetbalDe Italiaanse sportkrant ‘Tuttosport’ heeft de genomineerden voor de Golden Boy Award 2022 bekendgemaakt. Dat is de trofee voor de beste speler jonger dan 21 jaar op de Europese velden. Op de lijst van maar liefst 100 genomineerden vinden we zes Belgen terug, met daarbij toch een aantal verrassende namen.

0 reacties

 1. Thibaut Courtois na Supercup-winst over Hazard, de Gouden Bal en z’n pubalgie: “Het was geen ‘zever’ om die Nations League-wedstrijden over te slaan”
  Play
  Voetbal
  5

  Thibaut Courtois na Supercup-winst over Hazard, de Gouden Bal en z’n pubalgie: “Het was geen ‘zever’ om die Nations Lea­gue-wedstrij­den over te slaan”

  Een nieuw seizoen, dezelfde Thibaut Courtois. Onze nationale nummer 1 was vooral in de beginfase belangrijk op een schot van Daichi Kamada. Met de Europese Supercup vult hij alweer een lege plek op zijn goedgevuld palmares. “Ik voel me op hetzelfde niveau als ik vorig seizoen ben geëindigd. Bovendien geeft het een goed gevoel om opnieuw te winnen.” Courtois sprak ook over de Gouden Bal en de situatie rond Eden Hazard.