Smail Prevljak.
Volledig scherm
Smail Prevljak. © AP

WK-KWALIFICATIES. Eupen-spits Prevljak bezorgt Bosnië en Herzegovina drie punten - Yaremchuk van goudwaarde voor Oekraïne

WK voetbalTerwijl in Italië de Nations League stilaan z'n ontknoping kent, worden in de rest van de wereld kwalificatiewedstrijden voor het WK van 2022 in Qatar afgewerkt. Een overzicht.

0 reacties

 1. Tegenstander van Vertonghen en Benfica kan wedstrijd met negen (!) spelers niet uitspelen: “Zwarte bladzijde in geschiedenis van het Portugese voetbal”
  Play
  Buitenlands voetbal
  5

  Tegenstan­der van Vertonghen en Benfica kan wedstrijd met negen (!) spelers niet uitspelen: “Zwarte bladzijde in geschiede­nis van het Portugese voetbal”

  Speelde Jan Vertonghen deze avond de meest bizarre match uit zijn carrière? De Belgische recordinternational nam het met Benfica op tegen Belenenses, dat door een corona-uitbraak met amper negen spelers aan de match begon. Uiteindelijk moest de wedstrijd na 47' gestaakt worden omdat Belenenses nog over zes spelers beschikte. Het stond toen 0-7. Na de match spraken de voorzitters van beide clubs van een grote schande.