Aangeboden door Betway
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Croky Cup 1/4 finale match - KV Mechelen - KAS Eupen
Volledig scherm
Croky Cup 1/4 finale match - KV Mechelen - KAS Eupen © Photo News

Wie wint de Croky Cup 2022? Vier kanshebbers gewikt en gewogen

 1. Buitenlandse media zien dat “keizerlijke” De Bruyne er “Duitse horrorshow” van maakte, legende zelfs in shock door klasseverschil
  58

  Buitenland­se media zien dat “keizerlij­ke” De Bruyne er “Duitse horrorshow” van maakte, legende zelfs in shock door klassever­schil

  Ook de buitenlandse pers is danig onder de indruk van de overrompelende start en tout court goeie prestatie van de Rode Duivels tegen Duitsland. “De eerste minuten waren een horrorshow”, klinkt het in Duitse media. “De Duivels stormden langs alle kanten voorbij”, ziet ook het Spaanse ‘AS’, dat veel lof heeft voor Kevin De Bruyne. En ook legende Lothar Matthäus kon z’n ogen niet geloven.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. Kreeg Lapoussin toelating om uit te gaan? Union zal speler en federatie horen over “ongepast gedrag” bij Madagascar
  8

  Kreeg Lapoussin toelating om uit te gaan? Union zal speler en federatie horen over “ongepast gedrag” bij Madagascar

  Loïc Lapoussin zal zich moeten verantwoorden bij Union nadat hij afgelopen weekend wegens “ongepast gedrag” uit de kern van Madagascar gezet was. “We wachten op zijn uitleg”, reageert Union-CEO Philippe Bormans. In de entourage van Lapoussin valt te horen dat hij zelf geen vragende partij was om de tweede interland te spelen en dat hij de toelating kreeg om uit te gaan.
 2. Miguel Van Damme overleed één jaar geleden, weduwe Kyana Dobbelaere deed nog één keer haar verhaal: “Hij heeft mij sterk gemaakt. Dat moet ik blijven behouden”
  PREMIUM
  5

  Miguel Van Damme overleed één jaar geleden, weduwe Kyana Dobbelaere deed nog één keer haar verhaal: “Hij heeft mij sterk gemaakt. Dat moet ik blijven behouden”

  Vandaag is het één jaar geleden dat Miguel Van Damme na een oneerlijke strijd tegen leukemie overleed. Op deze moeilijke dag zal Kyana Dobbelaere, zijn weduwe, in alle sereniteit herinneringen ophalen met Miguels familie en haar dochtertje Camille (bijna 2). Naar aanleiding van de Gouden Schoen nodigde VTM NIEUWS-sportanker Lies Vandenberghe midden januari Kyana uit voor een gesprek en een wandeltocht te paard aan zee. “Mensen zeggen steeds vaker dat Camille op Miguel lijkt. Dat ontroert me.”
 3. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.