Kevin De Bruyne traint zijn beenspieren met behulp van zijn zoontjes (Instagram)
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin De Bruyne traint zijn beenspieren met behulp van zijn zoontjes (Instagram) © RV

Wie is Kevin De Bruyne privé? Speelse vader van drie: sinds hij papa is, toont de koele kikker zijn peperkoeken hart

Een speelse vader. Een vrijgevige kameraad. Een echtgenoot die maar al te goed weet dat hij met zijn gat in de boter is gevallen. Kevin De Bruyne (29) is véél meer dan toevallig een voetballer zoals er in de hele wereld geen vijf rondlopen. “Je vergeet alles. Je kan zo kwaad zijn als wat en dan kom je thuis en poéf, het is weg. Ja, Mason is zo schattig.” Dit is zijn portret: van de mens, niet van de man die de Rode Duivels Europees kampioen moet maken.

0 reacties

 1. “Pa, ik ga dat zelf doen”: een exclusieve inkijk in de onderhandelingen rond monstercontract Kevin De Bruyne
  PREMIUM
  Premier League

  “Pa, ik ga dat zelf doen”: een exclusieve inkijk in de onderhande­lin­gen rond monstercon­tract Kevin De Bruyne

  Wat je zelf doet, doe je beter. Zo weet ook Kevin De Bruyne, zelf onderhandelaar van het duurste contract uit de geschiedenis van Manchester City. Vader Herwig, zijn eerste hulplijn, gidst ons exclusief door het onderhandelingsproces waarbij de speler zelfs opdracht gaf tot data-analyses: “Kevin is trots. Mag ook. Hij wist heel goed wat hij wou en je ziet dat zijn interesses zijn verbreed.” Een reconstructie van wat er zich achter de schermen afspeelde.
 2. Buitenlandse pers heeft het vooral over één Duivel: “Lukaku draagt de aanval op zichzelf, België boekt succes op zijn ritme”
  Rode Duivels

  Buitenland­se pers heeft het vooral over één Duivel: “Lukaku draagt de aanval op zichzelf, België boekt succes op zijn ritme”

  Overal Romelu Lukaku. Ook bij de buitenlandse media laat onze spits alwéér een overweldigende indruk na. De ene krant noemt de Duivels sober zonder meer, de andere site bombardeert ons tot topfavoriet. Maar overal staat Lukaku centraal, zowel als voetballer als als mens. “Hij had na zijn goal maar één doel: Christian Eriksen aanspreken. Een emotioneel moment voor 34.000 supporters.” Een bloemlezing van odes aan ‘Big Rom’.
 3. Football Talk. AA Gent wint strijd om Hjulsager en legt 1,8 miljoen euro neer - Genk haalt middenvelder bij Ajax
  Football Talk

  Football Talk. AA Gent wint strijd om Hjulsager en legt 1,8 miljoen euro neer - Genk haalt middenvel­der bij Ajax

  AA Gent heeft de strijd om Andrew Hjulsager gewonnen. Ook Anderlecht was fel geïnteresseerd in de 26-jarige Deense middenvelder, maar Hjulsager had zelf een voorkeur voor de Buffalo’s. AA Gent betaalde uiteindelijk 1,8 miljoen euro voor Hjulsager, die het voorbije seizoen uitgroeide tot één van de sterkhouders bij de kustploeg. Oostende lichtte tijdig de optie in het aflopend contract van de Deen om zelf langs de kassa te kunnen passeren. Hjulsager tekende een contract voor 4 jaar in de Ghelamco Arena. Na de transfervrije Julien De Sart is Hjulsager al de tweede aanwinst voor het Gentse middenveld, waar een felle concurrentie dreigt. (RN/KDZ)