"Wie een goeie trainer zou zijn? Kevin De Bruyne”: kijk en luister nu naar onze podcast ‘Top of the League’ met Jan Mulder en Nicolas Lombaerts

0 reacties

 1. Transfer Talk. Amerikaanse linksback op komst voor Antwerp - Kortrijk shopt bij AA Gent
  Voetbal
  1

  Transfer Talk. Amerikaan­se linksback op komst voor Antwerp - Kortrijk shopt bij AA Gent

  Sam Vines moet de nieuwe linksback van Antwerp worden. De Great Old probeert de 22-jarige Amerikaanse international zo snel mogelijk naar de Bosuil te halen. Vines speelde - en won - in de nacht van zondag op maandag met de VS nog de finale van de Gold Cup, tegen Mexico (1-0). Hij viel na 65 minuten in en speelde omdat er verlengingen waren een uur mee. Hij scoorde ook de winninggoal tegen Haïti. Antwerp rondde intussen de gesprekken met Vines’ club Colorado Rapids af en probeert nu zo snel mogelijk een akkoord te bereiken met de speler. Hem aantrekken voor dit weekend is echter utopisch.
 2. Reporting for duty: Kevin De Bruyne meldt zich weer op training bij Man City
  Premier League

  Reporting for duty: Kevin De Bruyne meldt zich weer op training bij Man City

  De meeste Rode Duivels staan al een week of langer weer op een oefenveld, maar vandaag hervatte ook Kevin De Bruyne de trainingen bij Manchester City. Pep Guardiola gunde de Speler van het Jaar in de Premier League een maand verlof na de uitschakeling op het EK. Tijd die hij kon gebruiken om de batterijen op te laden. Vorige zomer kon hij niet weg, omdat vrouw Michele hoogzwanger was van dochtertje Suri. De Bruyne heeft wel eens geklaagd dat hij sinds het WK in 2018 nauwelijks vakantie heeft gehad.