AFP
Volledig scherm
© AFP

Wie anders? Fenomeen Karim Benzema ook tegen Chelsea goed voor hattrick

Champions LeagueKarim Benzema, dames en heren. Op de gezegende leeftijd van 34 beter dan ooit tevoren. Met twee heerlijke kopballen en een cadeautje van Edouard Mendy was de spits ook tegen Chelsea van levensbelang voor Real Madrid.

2 reacties

 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Een van de beste spitsen ter wereld !
 • Danny Debbaut

  4 maanden geleden
  Sedert 15/2 stond "het fenomeen" 8 keer aan de aftrap (C.L. + La Liga) en dat leverde .. 14 doelp. op. Met deze cijfers mag hij de BESTE 9 wereldwijd genoemd worden. Samen met CR 7 vormde hij jarenlang een perfect aanvalsduo. Toch is Benzema pas NA het vertrek van zen maat, helemaal opengebloeid. Gedurende de 11 seizoen. bij de Koninklijke, heeft hem er vele zien komen en gaan. Toch stond hem in al die jaren weinig ter discussie. Met deze vorm, wordt het knallen in Parijs; samen met ene Mbappé
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 1. Britse miljardair Ratcliffe wil Manchester United kopen

  Britse miljardair Ratcliffe wil Manchester United kopen

  De Britse miljardair Jim Ratcliffe heeft interesse in Manchester United. De 69-jarige Ratcliffe, die eerder dit jaar al een bod uitbracht op Chelsea, wil graag met de familie Glazer in gesprek als de Amerikanen hun aandelen willen verkopen. "Als de club te koop is, is Jim zeker een potentiële koper", zegt een woordvoerder van Ratcliffe tegen de Britse krant The Times. "Als er iets mogelijk is, willen we zeker praten over een eigenaarschap voor de lange termijn."