Wesley Sneijder.
Volledig scherm
Wesley Sneijder. © ANP

Wesley Sneijder rechtuit in biografie: “Ik ging met tegenzin naar het EK 2012", en “Ik had een fles vodka als beste vriend”

VoetbalKampioen in Spanje, kampioen in Italië, een Champions League-trofee en vicewereldkampioen. De trofeeënkast van Wesley Sneijder (36) is goed gevuld. De Nederlander zette vorig jaar een punt achter z’n carrière en brengt nu een biografie uit waaruit blijkt dat niet alles altijd rozengeur en maneschijn is geweest. 

  1. Club met bang hartje richting nieuwe coronatests
    Club Brugge

    Club met bang hartje richting nieuwe corona­tests

    Blauw-zwart wacht straks met ingehouden adem de nieuwe coronatests af nadat Simon Mignolet, Odilon Kossounou en Michael Krmencik zondag positief werden bevonden. Pas wanneer er vandaag of morgen vier extra spelers besmet blijken, kan blauw-zwart om uitstel vragen voor de match tegen OH Leuven van zaterdag. Woensdag komt ook Lazio op bezoek. Als de viral load bij Mignolet en co in de aanloop van dat duel nog te hoog blijkt, moet blauw-zwart het nóg een week zonder het trio stellen. Gisteren hervatte Club de training om 13.30u nadat de delegatie dinsdagnacht rond 3.30u landde in Oostende.