Vreugde bij Paul Onuachu en Junya Ito.
Volledig scherm
Vreugde bij Paul Onuachu en Junya Ito. © Photo News
KRC Genk GNK
4
EINDE
0
OH Leuven OHL
 • 3' Goal Theo Bongonda
 • 59' Goal Paul Onuachu
 • 77' Goal Junya Ito
 • 90'+2' Goal Kristian Thorstvedt

Wervelend Genk zet OHL eenvoudig opzij, met heerlijke combinatiegoal als absoluut hoogtepunt

Jupiler Pro LeagueRacing Genk bezorgde z’n fans een fantastische voetbalavond. Een totaalprestatie gekruid met vier - het hadden er ook acht kunnen zijn - doelpunten. De ene al mooier dan de andere. Wat een weelde voor Van den Brom.

12 reacties

 • Rik Vrachten

  2 maanden geleden
  Goed wedstrijd van KRCG . Maar , het kan altijd nog beter !! 1) nog teveel zwakke periodes in het spel = OHL mocht té makkelijk i.d wedstrijd komen ! 2) bij zowel Bongonda als Heynen mag het er wel een worden ingepeperd dat Arteaga veelal door hun vergeten wordt op links = hoe dikwijls heeft Arteaga een zee van ruimte , maar toch spelen zowel Bongonda als Heynen hem NIET aan voor een snelle splijtende aanval over links !! Daar op links ligt nog veel werk voor VDB !!
 • freddy cardoen

  2 maanden geleden
  OHL is geen echte waardemeter , een ploeg met afdankertjes en een trainer die dan nog opendeur gaat spelen tegen de best voetballende ploeg .
 • ROGER DEPREZ

  2 maanden geleden
  Die ref moet nog veel boterhamen eten voor hij de feeling heeft van de zin van voetbal, bij momenten echte flaters en dat voor een ref die in de P-L fluit.
 • Eddy Van De Velde

  2 maanden geleden
  Wervelen in de Belgische competitie, nul op Europees niveau. Zegt alles over het niveau van ons voetbal. Toch vinden ze van zichzelf dat ze meer verdienen dan de belachelijk hoge salarissen die ze betaald worden.
 • marnix laureyns

  2 maanden geleden
  Het had woensdag jl zo moeten geweest zijn.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?