Reuters/AFP/PN
Volledig scherm
PREMIUM
© Reuters/AFP/PN

We zijn niet alleen: ook deze toplanden trekken met kopzorgen richting Qatar

BUITENLANDS VOETBALNog 55 dagen en in Qatar wordt het WK op gang getrapt. De Duivels reizen straks met muizenissen in het hoofd af naar het Midden-Oosten. Maar als u denkt dat wij de enigen zijn, denk dan maar snel iets anders. Ook andere Europese grootmachten zitten in een hobbelige laatste rechte lijn richting WK. Een overzicht.

7 reacties

 • Henri Leire

  2 maanden geleden
  Tijd voor nieuwe trainer
 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Enerzijds zijn 11 individuele vedetten nooit een garantie op een goede ploeg en anderzijds is de eer ondergeschikt aan de financiën. Alle internationals verdienen miljoenen bij hun club. Soms is de doorsnee winstpremie bij hun club hoger dan bij een trofee winnen bij de Rode Duivels. De jarenlange nr 1 positie is een prestatie die velen ons benijden. Maar dit is België, hier ben je nooit goed genoeg! Pas in het buitenland krijg je waardering 🙄.
 • Robin Van Camp

  2 maanden geleden
  Een gouden generatie met een tactisch onbekwame trainer, daar kan je geen hoge ogen mee gooien. Heel België weet dat, behalve de voetbalbond. Zelfs Pol van FC de Kampioenen kan er meer van dan Martinez.
 • Mariën Guy

  2 maanden geleden
  Wat een trainer ook vertelt, spelers betreden het veld met een eigen mentaliteit, ingesteldheid en verwachtingen. Maar een ploeg speelt maar zo goed als de tegenstander toelaat. Zie Frankrijk WK18 en nu Nederland. De drang om te presteren en de criticasters de mond te snoeren tijdens het komende WK zal zeker en waarschijnlijk de laatste keer, aanwezig zijn bij "De gouden generatie".
 • Alex Van Steenpaal

  2 maanden geleden
  België is geen grootmacht Ze hebben een paar leuke spelers en dat is het dan Nederland op halve kracht is al te sterk
 1. Sterling keert pas terug naar Qatar als vrouw en kinderen 100 procent veilig zijn, andere internationals verhogen beveiliging van villa’s
  Play
  9

  Sterling keert pas terug naar Qatar als vrouw en kinderen 100 procent veilig zijn, andere internatio­nals verhogen beveili­ging van villa’s

  Na de inbraak op het thuisfront - waar voor zo’n 350.000 euro aan horloges werd gestolen - vertoeft Raheem Sterling nog steeds in Londen. Het is afwachten of de 27-jarige aanvaller nog terugkeert naar het WK voetbal in Qatar. Hij wil eerst zeker zijn dat zijn vrouw en kinderen honderd procent veilig zijn. Intussen voeren andere Engelse internationals de beveiliging van hun eigendommen op.