Van l naar r: Thibaut Courtois met Mishel, Dries Mertens met Kat en Benito Raman op de privéjet richting Dubai met zijn zoontje.
Volledig scherm
PREMIUM
Van l naar r: Thibaut Courtois met Mishel, Dries Mertens met Kat en Benito Raman op de privéjet richting Dubai met zijn zoontje. © rv

Wat zoeken Courtois, Mertens en andere topvoetballers in luxestaat Dubai? “Het is gebaseerd op dromen. Een groot fantasialand”

VoetbalAnderlecht en Antwerp mijden uit coronavrees nu liever een stage in Dubai, maar voor vele topvoetballers blijft de lokroep groot. Op sociale media posten ze gretig vakantiekiekjes in Dubai. Maar wat maakt van de Emiratenstaat tegenwoordig de place to be voor al wie zich een beetje stervoetballer waant? Christian Wilhelmsson, de gewezen Zweedse aanvaller van Anderlecht die in Dubai een fitnesszaak heeft, legt uit en draait niet rond de pot. “Je kan hier op korte tijd veel geld spenderen.”

34 reacties

 • jan marynissen

  1 jaar geleden
  Hoog tijd dat ze de voetballers eens grondig doorlichten wat betreft belastingenen sociale lasten.
 • Peter Berg

  1 jaar geleden
  Dubai is de moderne versie van de Millet-jas van de jaren '80.
 • annemie Caelen - kerkhoffs

  1 jaar geleden
  Kijk dat die gast zich een biefstuk van duizend euro kan permitteren ,moet hij zelf weten ,hij kan het tenslotte betalen (hij werkt er hard genoeg voor ) ,maar hij moet zich ook realiseren dat er genoeg mensen in België en Nederland zijn die dat geld nog niet in een maand kunnen uitgeven aan vlees . Maar eens ff stoer doen op sociale media van kijk eens wat wij kunnen spenderen
 • nicole desseyn

  1 jaar geleden
  Dit alles is gebouwd door slaven waarvan er velen hun leven lieten door ongeval en honger!
 • linda declercq

  1 jaar geleden
  Is niet weggelegd voor de werkmensen en we zijn met veel mensen dan die enkelingen want dat zijn het. Ik laat gewoon die beelden en foto's over mij gaan. Het zijn allemaal haantjes.
 1. EXCLUSIEF. Charles De Ketelaere: “Mijn periode sinds die derde titel bij Club? Teleurstellend”
  11

  EXCLUSIEF. Charles De Ketelaere: “Mijn periode sinds die derde titel bij Club? Teleurstel­lend”

  Door de interlandpauze bij de Rode Duivels is Charles De Ketelaere (22) even weg uit Milaan, waar hij een moeilijk seizoen beleeft. In een exclusief gesprek met HLN en VTM praat ‘CDK’ over de lastige periode die hij doormaakt. Twijfelen aan zichzelf doet hij niet, maar... “Of die nul weegt? Tuurlijk wel. Daar ga ik niet over liegen.” Verder heeft de middenvelder het over de steun van ploegmaats, de teneur in de (Italiaanse) media en zijn rol in de EK-kwalificatiecampagne. “Als ik bij AC Milan een belangrijke speler word, zal ik ook als international een belangrijke speler worden.”