.
Volledig scherm
PREMIUM
. © AFP

Wat gaat Philippe Clement verdienen? Hoe hoog liggen de verwachtingen? Onze man kroop in het zog van de nieuwe trainer van Monaco bij diens eerste werkdag

VoetbalGekleed in een strak zwart pak gaf Philippe Clement tekst en uitleg bij zijn overstap naar AS Monaco en wat hij “een exceptionele uitdaging” noemde. Clement moet de Monegasken naar de top drie in de Ligue 1 loodsen. Uw krant zat op de eerste rij bij de blijde intrede van kroonprins ‘Philippe van Monaco’. “Wie drie jaar op rij kampioen kan spelen in België, bovendien met een manier van voetballen die aanleunt bij de onze, is klaar voor de volgende stap in zijn carrière.”

12 reacties

 • Jos Vannuffelen

  5 maanden geleden
  Waarom moet dit in de media? Kjell Doms hoeveel verdien jij?
 • Johan Planckaert

  5 maanden geleden
  hopelijk heeft hij een goede ontslagpremie bedongen want als hij tactische blunders doet zoals bij club zal het niet lang duren.
 • LUDO SPRANGERS

  5 maanden geleden
  Moet dat nu steeds vermeld worden wat de trainer gaat verdienen? Over zijn assistenten wordt niet gesproken. Benieuwd dat Clement het beoogde gaat realiseren! Mogelijk vlug afgedankt want zo werkt het tegenwoordig!
 • Eric De Baeremaeker

  5 maanden geleden
  Hij mist persoonlijkheid en is te braaf .
 • Jacques Storms

  5 maanden geleden
  Echt ? iedere dag een artikel over Clement ? er zijn nog andere ploegen in België hoor. 🙄
 1. Onze Club-watcher neemt afscheid van kampioenenmaker Philippe Clement: “Zichzelf heruitvinden bleek te moeilijk”
  PREMIUM
  Club Brugge

  Onze Club-wat­cher neemt afscheid van kampioenen­ma­ker Philippe Clement: “Zichzelf heruitvin­den bleek te moeilijk”

  Philippe Clement trekt naar Monaco, ‘t is enkel nog wachten op de bevestiging. Volgens onze Club Brugge-watcher Niels Poissonnier zijn de successen van de coach met blauw-zwart onmiskenbaar en zal hij voor altijd een monument van de club blijven. Maar tegelijk vindt hij dit de beste oplossing voor iedereen. “Er was ruis ontstaan op Clements relatie met een deel van de spelersgroep.”