BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Anderlecht AND
0
EINDE
1
BSC Young Boys YOU
(3-1)
 • Meschack Elia Goal 26'

Wat een ontlading! Anderlecht kwalificeert zich voor Conference League na zenuwslopende penaltythriller tegen Young Boys

Conference LeagueEen explosie in het Lotto Park. Na vier jaar zit Anderlecht weer in de poules van een Europese competitie. Paars-wit haalde het na een penaltythriller van Young Boys en gaat morgen de trommels in voor de groepsfase van de Conference League.

45 reacties

 • eric debanne

  5 maanden geleden
  Michelle billen : heel juist gezegd ! Gewoon de waarheid
 • Gert Van Hoecke

  5 maanden geleden
  Als Anderlecht supporter ben ik blij dat ze gekwalificeerd zijn ! Proficiat Anderlecht, maar ook aan Gent & Brugge ! Europees spelen in gelijk welke competitie is altijd beter dan niets !
 • Lawrence Van Damme

  5 maanden geleden
  Proficiat aan Anderlecht. Als je niet kan meespelen voor de grotere prijzen moet je tevreden zijn met de kruimels.
 • Stefan Paul

  5 maanden geleden
  Vele FCB supporters reageren hier nogal denigrerend over de kwalificatie van RSCA. Maar niet vergeten mannen: Dat FCB het rechtstreekse ticket heeft voor de CL is mede te danken aan de prestaties van de andere Belgische clubs die goed presteerden in de Europese bekers de voorgaande jaren. En wat gaat FCB presteren in de CL? opnieuw laatste in de groep met 3 puntjes? Is dat dan sportief zo aantrekkelijk?
 • Gunther Versweyveld

  5 maanden geleden
  De wedstrijd zelf was van een bijzonder laag niveau. Ik vond Refaelov nog de beste man op het veld. Niveau Conference League zeker...