Louis van Gaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Louis van Gaal. © Photo News

“Wat ben ik een rare bondscoach, hé”: persmoment Van Gaal wordt steekspel met media, waarin hij spits zelfs... een goede bruidsnacht toewenst

Nations League38 minuten prikjes en plaagstoten heen en weer. Louis van Gaal (70) had het in zijn persconferentie niet of nauwelijks over de Rode Duivels, maar wat was het weer genieten van de Nederlandse bondscoach. Meesterlijk hoe hij het spanningsveld met de media bewandelt en bewerkt. “Je denkt toch niet dat ik naar de media luister?”

22 reacties

 • Rudy Moerloos

  2 maanden geleden
  Zalige man, die Van Gaal, zegt waar het op staat en ja, hij als trainer van de duivels, dat zou wat zijn.
 • Johan hendrickx

  2 maanden geleden
  Telkens Martinez Hazard er steeds bij wil hebben, zakt zijn geloofwaardigheid nog verder onder het nulpunt. Hij heeft het geluk gehad over een stel goede spelers te kunnen beschikken en dat maakt het nog schrijnender dat hij daar geen prijs heeft kunnen mee pakken. Zijn vervaldatum is al lang overschreden.
 • RENE KEEGAN

  2 maanden geleden
  licht gestoord en vol van zichzelf maar toptrainer waarmee onze nationale ploeg zonder twijfel wél prijzen zou gepakt hebben !
 • wesley netnem

  2 maanden geleden
  Voor het Geld dat voetballers betaald worden zijn 365 wedstrijden per jaar nog te weinig ! Het is maar lopen en tegen een bal schoppen ? Dat voor 5000 euro per minuut of 300.000 euro per uur en dit 90 minuten per wedstrijd zo'n 44 wedstrijden per jaar in Kevin de Bruyne zijn geval ? Ik zou ook graag 90 minuten werken per dag voor mijn Loon ?
 • guy raeymakers

  2 maanden geleden
  Laat toch gewoon spelers die veel matchen gedaan hebben zoals Kdb en andere toch gewoon of verlof vertrekken. Niemand ligt wakker van die nations league