De abonnementenverkoop gaat hard bij KV Mechelen.
Volledig scherm
PREMIUM
De abonnementenverkoop gaat hard bij KV Mechelen. © Photo News

Wachten op cijfers (en compensaties?): KV Mechelen fel uit de startblokken met abonnementenverkoop, maar hoe zit het bij de anderen?

VoetbalDe abonnementenverkoop boomt meteen bij KV Mechelen, waar 90% van de fans de volle pot betaalt en geen financiële compensatie vraagt. Hoe zit dat bij de andere clubs? Een overzicht.

2 reacties

 • Danny Callaert

  5 dagen geleden
  ik wacht met de aankoop van een abonnement bij antwerp totdat d'onofrio zijn ei heeft gelegd. Dus grosso modo tegen dec 2021
 • Nijs Rudi

  5 dagen geleden
  ik denk niet dat er 1 ploeg in belgie is die zo een hondstrouw publiek heeft als de malinwa en ik ben zeer blij daar deel van uit te maken.
 1. Lamkel Zé en drie andere Antwerp-spelers missen Anderlecht door corona, Vercauteren: “Het overviel ons deze ochtend”
  Antwerp
  18

  Lamkel Zé en drie andere Ant­werp-spe­lers missen Anderlecht door corona, Vercaute­ren: “Het overviel ons deze ochtend”

  Een zware domper voor Antwerp, dat daags voor de topper tegen Anderlecht kampt met liefst vier coronagevallen. Het belangrijkste slachtoffer is Didier Lamkel Zé. Daarnaast zijn ook Dylan Batubinsika, Felipe Avenatti en Frank Boya besmet met Covid-19. “Het overviel ons deze ochtend op training, maar nu moeten we uitzoeken welke opties voorhanden zijn”, zegt Vercauteren.
 2. Inter zet scudetto in feestmatch tegen Sampdoria luister bij met 5-1-zege, Lukaku blijft op de bank
  Play
  Serie A
  2

  Inter zet scudetto in feestmatch tegen Sampdoria luister bij met 5-1-zege, Lukaku blijft op de bank

  Feest in Milaan. Na elf jaar zonder Italiaanse landstitel konden de tifosi van Inter voor en na de partij tegen Sampdoria wat van de schade inhalen. Ambiance in maar vooral rond het Giuseppe San Meazza, waar de spelersbus triomfantelijk werd verwelkomd. Ook op het veld louter lachende Interisti. Voor Lukaku mocht de riem er al af, hij bleef op de bank. Opdracht volbracht. Zijn vervanger, Alexis Sanchéz, scoorde twee keer in de 5-1-zege tegen Sampdoria.
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  8 mei