De abonnementenverkoop gaat hard bij KV Mechelen.
Volledig scherm
PREMIUM
De abonnementenverkoop gaat hard bij KV Mechelen. © Photo News

Wachten op cijfers (en compensaties?): KV Mechelen fel uit de startblokken met abonnementenverkoop, maar hoe zit het bij de anderen?

VoetbalDe abonnementenverkoop boomt meteen bij KV Mechelen, waar 90% van de fans de volle pot betaalt en geen financiële compensatie vraagt. Hoe zit dat bij de andere clubs? Een overzicht.

2 reacties

 • Danny Callaert

  2 maanden geleden
  ik wacht met de aankoop van een abonnement bij antwerp totdat d'onofrio zijn ei heeft gelegd. Dus grosso modo tegen dec 2021
 • Nijs Rudi

  2 maanden geleden
  ik denk niet dat er 1 ploeg in belgie is die zo een hondstrouw publiek heeft als de malinwa en ik ben zeer blij daar deel van uit te maken.
 1. RECONSTRUCTIE. Kevin De Bruyne-dag in Kopenhagen: “Niet lullen, gewoon voetballen. Zo is hij altijd geweest”
  PREMIUM
  Rode Duivels
  20

  RECONSTRUC­TIE. Kevin De Bruy­ne-dag in Kopenhagen: “Niet lullen, gewoon voetballen. Zo is hij altijd geweest”

  Donderdag 17 juni 2021: voor eeuwig en altijd Kevin De Bruyne-dag in Kopenhagen. Iedereen vol lof. Maar KDB zelf? Die vond het “oké”. De mindset van de winnaar bij uitstek van de Rode Duivels. Een reconstructie van zijn dag in Denemarken. “Jullie mogen blij zijn, hoor. Mocht De Bruyne er niet zijn geweest, zou het somber zijn afgelopen voor de Belgen.”
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 1. HERBELEEF. De Bilde ziet Duivels “in feeststemming” - Thorgan Hazard (knie) traint niet - Denayer: “Logisch dat ik kritiek krijg”
  Play
  Rode Duivels
  10

  HERBELEEF. De Bilde ziet Duivels “in feeststem­ming” - Thorgan Hazard (knie) traint niet - Denayer: “Logisch dat ik kritiek krijg”

  Daags voor hun afreis naar Sint-Petersburg trainden de Rode Duivels een voorlaatste keer op Belgische bodem. Hun trainingssessie stond om 11 uur op het programma. Om 14u30 was er de gebruikelijke persconferentie in Tubeke, waarbij dit keer Kevin De Bruyne en Jason Denayer aansloten. Alle ontwikkelingen rond de Duivels vandaag kan je hieronder herbeleven.