Rechts: Hazard ging gisteren na de zege mee op de overwinningsfoto van Real in de kleedkamer.
Volledig scherm
Rechts: Hazard ging gisteren na de zege mee op de overwinningsfoto van Real in de kleedkamer. © AFP/Instagram

Waarom Real Madrid de enkel van Eden Hazard in de VS laat opereren: “Hij draait als een basketspeler”

Rode DuivelsEden goes USA. Eden goes NBA. In Texas zullen chirurgen met expertise in het Amerikaanse profbasketbal de enkel van Eden Hazard (29) proberen te herstellen. Het EK is geen utopie. Dat bevestigt ook bondsdokter Kris Van Crombrugge bij VTM NIEUWS.

9 reacties

 • robrecht Peeters

  2 jaar geleden
  op de reservebank misschien zal hij er bij zijn en zelfs niet lang want gelijk uitgeschakeld. Wedden?
 • Bert V

  2 jaar geleden
  Komt goed met Eden!
 • wesley netnem

  2 jaar geleden
  Ik zie een nieuwe Kompany ontstaan ? Nooit meer terug de oude en steeds wederkerende blessures !! Mss eens wat van dat overgewicht afgeraken Eden ?
 • Andy Staelens

  2 jaar geleden
  Inderdaad meneer Boeckx, maar alleen als Meunier meespeelt. Nu heeft hij ervaring in het trappen op enkels van spelers die hem zot maken. Hij kan zo voor ons ieder gevaar neutraliseren, hij mag er fier op zijn en jij ook.
 • Carlos Simonis

  2 jaar geleden
  Hopelijk verloopt het niet zoals bij van Basten, die moest stoppen op zijn hoogtepunt ( 28 jaar) door al die operaties. Het is niet te bewijzen of deze blessure ook voortkwam doordat hij hard moest trainen omdat hij met licht overgewicht bij Real aanmelde. Een profvoetballer die 31 miljoen per jaar verdiend en waar een mega transfer van 100 Miljoen is gemoeid, meldt zich met licht overgewicht bij een nieuwe club. Belachelijk gewoon.