Waar moet het heen met Philippe Clement en zijn kapitein? Marc Degryse in HLN Sportcast: “Voor Vormer is het voorbij”

HLN SportcastClub Brugge-Leipzig was nog geen twintig minuten ver of er rolde een indringend “Ruud, Ruud, Ruud” van de tribunes in Jan Breydel. De fans vroegen om hun kapitein, coach Philippe Clement hield de Nederlander 90 minuten op de bank. Hugo Broos: “Het wordt nu heel gevaarlijk tussen Vormer en Philippe.”

39 reacties

 • roger casteleyn

  12 maanden geleden
  Red Bull is natuurlijk heel erg rijk...dan je hele ploeg tegen zo een rijke topploeg helemaal door elkaar gooien waardoor je de kans op een gelijkspel verspeelt is op zijn zachtst gezegd een 'raadselachtige' ingreep. Sorry Phille mijn geloof in jou is weg. Remember Leko.
 • Bruno willems

  12 maanden geleden
  Momenteel is er maar 1 speler die de ploeg kan voortrekken en dat is vormer
 • Gilbert Vermeersch

  1 jaar geleden
  Clement maakt fouten en geeft zit pupiekelijk toe, Vormer moet als kapitein de ploeg meetrekken in het verhaal opstellen, taktiek. Daar wordt hij ver over het miljoen voor betaald.
 • Alberic vande cappelle

  1 jaar geleden
  ach Club zal nog verliezen en dat is geen ramp
 • ROBERT VANDERAERDEN

  1 jaar geleden
  Wordt Degryse nu al ingeschakeld Vormer weg te krijgen? Welk spelletje zijn ze daar aan het spelen?
 1. “Waarom toch?”: onze chef voetbal snapt niks van de manier waarop Clement zijn ploeg het ravijn in coachte
  PREMIUM
  Club Brugge

  “Waarom toch?”: onze chef voetbal snapt niks van de manier waarop Clement zijn ploeg het ravijn in coachte

  “Waaróm wilde Clement persé ‘een Guardiola’tje’ doen – speciaal willen zijn? Net nú? Op een moment dat de ploeg in een dip zit, maak je je spelers toch niet nóg zotter?” Onze chef voetbal zit met een pak vragen, na wat hij “de grootste sof, de ergste desillusie van Club Brugge en bij uitbreiding van het Belgische voetbal in het voorbije decennium” noemt. Zijn relaas van een gitzwarte avond op Jan Breydel, waarbij vooral de coach het moet ontgelden.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.