Joren Dom en Stipe Radic verbijten hun ontgoocheling.
Volledig scherm
Joren Dom en Stipe Radic verbijten hun ontgoocheling. © BELGA

Vorig jaar de revelatie, nu is Beerschot plots de hekkensluiter met één op twaalf: “Nog maar tien procent van competitie achter de rug”

BeerschotNa vier speeldagen staat Beerschot op een troosteloze laatste plaats in 1A. Het zou dus wel eens een lastig jaar van de bevestiging kunnen worden voor de revelatie van vorig seizoen, al gelooft men op het Kiel dat de huidige situatie snel zal keren. “We hadden nu trouwens al meer punten kunnen hebben”, zegt voorzitter Vrancken.

4 reacties

 • Fountain Of tears

  2 maanden geleden
  Oliver Lauwers ,Beerschot bestaat niet meer
 • OLIVIER LAUWERS

  2 maanden geleden
  Beerschot komt dit wel te boven, Beerschot is ook de enige echte Antwerpse club, die daadwerkelijk in de stad speelt, en waar er nog Antwerpenaars in het bestuur zitten, en Beerschot is ook de enige Antwerpse club met een rijkelijk gevulde trofeeën kast.
 • Dirk Willems

  2 maanden geleden
  Geen probleem op het kiel , als ze laatste blijven zullen ze wel weer fusioneren met een andere ploeg zoals ze dat in het verleden al meermaals hebben gedaan. Den echte Beerschot bestaat zl lang niet meer.
 • imre szabo

  2 maanden geleden
  Het is toch grappig om steeds te lezen dat men over Beerschot praat in het verleden! Beerschot is gestopt in 1996-97. Die mensen leven duidelijkin het verleden …
 1. Vanavond Benfica-Bayern op VTM2: kan Vertonghen Lewandowski deze keer wél afstoppen, of staat hem wéér een afgang te wachten?
  Play
  CHAMPIONS LEAGUE

  Vanavond Benfica-Bay­ern op VTM2: kan Vertonghen Lewandow­ski deze keer wél afstoppen, of staat hem wéér een afgang te wachten?

  Velen hebben het geprobeerd, weinigen zijn erin geslaagd: Robert Lewandowski (33) afstoppen. Hoe doé je dat? Vanavond mag Jan Vertonghen, dat in de Champions League met Benfica Bayern München (LIVE vanaf 20.35 uur op VTM2 te bekijken) ontvangt, nog eens een poging ondernemen. De laatste keer dat de Rode Duivel Lewandowski in de ogen keek, kreeg hij een... 2-7 om de oren. “Ik voel me beschaamd hier te staan", klonk het twee jaar geleden, toen Tottenham een historisch pak slaag kreeg. Benieuwd of het vanavond anders loopt.