“Voor hem is dit toch een vernedering?”: Degryse en Mulder over de uitzichtloze situatie van Hazard, die met handen in de zakken medaille ophaalt

VoetbalEden Hazard bleef in de Europese Supercup tegen Frankfurt nog maar eens 90 minuten op de bank zitten. Analisten Marc Degryse en Jan Mulder zien het niet meer goed komen in Madrid. “Hij moest in januari al weg geweest zijn.” 

54 reacties

 • Gerrit Mangé

  1 maand geleden
  25 mlj. Is idd veel geld voor de gemiddelde werkman, maar voor een voetballer komt het grootste deel uit sponsor deals en premies uit belangrijke matchen en dat zit er nu effe niet in. Komt er ook nog eens de verloren speelminuten en de eer, ik als voetballer zou mij als 2de rangs behandeld voelen en maken dat ik weg was. Real of niet.
 • raf stevens

  2 maanden geleden
  Hazard zal nergens nog aan de bak komen. Hij zal proberen zo lang mogelijk zijn riante wedde op te strijken en nadien een pr jobje links of rechts.
 • Jan Gijsen

  2 maanden geleden
  Een jobje in mooiste stad van Spanje waarbij je 25 milj euro verdient per jaar is niet slecht en daarvoor alleen aan trainingen deelnemen en elke dag goed gemasseerd worden. Nog 5 jaar op die manier en hij is 'binnen'.
 • Hugo Schelstraete

  2 maanden geleden
  Aan zijn lichaamstaal te zien ontbreekt elke vorm van motivatie
 • Nadine Monsieur Nadine

  2 maanden geleden
  Laat Hazard elders spelen. Zo'n afgang voor hem. Zeker van dat ze hem elders goed kunnen gebruiken