“Volgende keer gaan we met zeilwagen”: sarcastische PSG-coach en lachende Mbappé wakkeren verhitte discussie rond korte vlucht nog wat aan

VoetbalKylian Mbappé en coach Christophe Galtier hebben een verhitte discussie in Frankrijk enkel aangewakkerd. De topclub nam zaterdag het vliegtuig richting Nantes (zo’n 400 kilometer) terwijl een TGV-reis van twee uur ook kon. Toen ze gisteren op die weinig ecologische transportwijze werden gewezen, gooiden een lachende Mbappé en een sarcastische Galtier olie op het vuur.

23 reacties

 • Pieter De Weerdt

  3 maanden geleden
  Het is goed dat de journalisten dat eens aanhalen, maar Bayern doet dat ook ze als ze in Keulen moeten spelen. Tegelijkertijd begrijpen de mensen nu dat Dicaprio PsG of wie dan ook daar allemaal geen rekening mee houden. En wij hoeven daar ook geen rekening mee te houden. Je bent niet verplicht mee te doen aan de ecotrend en doe ik zelf ook niet. Onlangs nog het vliegtuig genomen naar Genêve dus allee ik kijk daar niet naar echt niet . Als zij er geen rekening mee houden , dan ik zeker niet ..
 • Marga Printemps

  3 maanden geleden
  het is door de supporters dat zij zeeeer veel geld verdienen blijf er weg en de show stopt
 • Mario Tersago

  3 maanden geleden
  Helaas, totaal lak aan waar een gewone burger, sterveling, mens.. bewust van hoort te zijn. Compleet wereldvreemd in hun ivoren toren. Ik blijf erbij, met de centen die er circuleren in dat voetbalwereldje, kan je hongersnood, oorlog, wereldproblematiek mee oplossen.
 • Koen Vansteenkiste

  3 maanden geleden
  Een antwoord welke is zelf ook zou geven ... het is niet aan een woker om te bepalen wat ik zal doen of wat ik zal zeggen ... dat zal ik zelf wel beslissen!
 • Nicole Van Eynde

  3 maanden geleden
  Al het geld van de wereld zal niet volstaan om de klimaatverandering te stoppen, dus stop met ons een schuldcomplex aan te praten en uw zakken te vullen met onze centen. Men zou beter het geld gebruiken om ons te beschermen
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.