Vincent Kompany.
Volledig scherm
Vincent Kompany. © Photo News

Vist Burnley toch nog achter het net? Vincent Kompany ook in gesprek met Nice

VoetbalTerwijl hij al een tijdje op weg lijkt naar de Engelse tweedeklasser Burnley, zou het zomaar kunnen dat Vincent Kompany alsnog zonniger oorden opzoekt. De Franse topklasser OGC Nice — het voorbije seizoen vijfde in de Ligue 1 — zou immers brood zien in onze landgenoot.

18 reacties

 • Jean-Paul Haesen

  2 maanden geleden
  Als hij bij Burnley aan de slag zou gaan, zag ik hem eerder slagen dan bij Nice. In Engeland is hij God en kan hij op krediet rekenen. In Frankrijk wordt hij na enkele weken publiek gelyncht door de analisten. Hij kan natuurlijk ook mijn ongelijk bewijzen en samen met Clement de deur open zetten voor Belgische trainers.
 • Vincent REENERS

  2 maanden geleden
  Zeker weten is Belgie te klein voor Kompany. Zijn process was aan goede gang en dat met zoveel spelers te gebruiken. Het lukte gewoon. Hij miste gewoon een vaste kern door buget crisis. Anders wordt RSCA kampioen. En Nice zou een mooi challenge met een goede basis en Engelse boss. Ideaal voor eenplaats in The Premier League en de rode duivels. Proficiaat Vince.
 • cor vermonden

  2 maanden geleden
  Normaal zou hij deze maand een licentie als trainer kunnen behalen mits goede resultaten.
 • Wilfried Vanden Berg

  2 maanden geleden
  Wat kan die eigenlijk gaan doen in de Franse competitie ? Een zogenaamde trainer zonder diploma , die zich na elke wedstrijd verloren of soms gewonnen uitleg geeft zoals een pastoor .
 • Kristien Foubert

  2 maanden geleden
  Ik geloof in Kompany als trainer. Ik wens hem het allerbeste toe bij een ploeg die hem wel weet te waarderen. Anderlecht bestuur zal nog spijt krijgen
 1. BEKIJK. Absolute horrortackle in Argentinië levert eerst slechts geel op, slachtoffer barst in tranen uit
  Play
  Buitenlands voetbal
  2

  BEKIJK. Absolute horrortac­kle in Argentinië levert eerst slechts geel op, slachtof­fer barst in tranen uit

  In de Argentijnse beker stond gisteren het duel tussen Agropecuario en Boca Juniors op het programma. Na nog geen tien minuten spelen torpedeerde Agropecuario-speler Milton Leyendeker Boca-aanvaller Exequiel Zeballos aan de zijlijn. Raar genoeg gaf de scheidsrechter slechts een gele kaart. De VAR greep in, een rode kaart was het logische oordeel. Zeballos, het slachtoffer, moest vervangen worden en barstte in tranen uit op de bank. Oh ja: Boca won de wedstrijd met 0-1.