Vincent Kompany.
Volledig scherm
Vincent Kompany. © Photo News

Vincent Kompany na vierde nederlaag tegen Union: “Ze zijn op dit moment gewoon beter dan ons”

AnderlechtVier Brusselse derby’s gespeeld, vier nederlagen. Het werd andermaal een pijnlijke middag voor Anderlecht tegen Union. Vincent Kompany boog het hoofd. “Union is gewoon beter. Punt.”

10 reacties

 • jan sergooris

  3 maanden geleden
  Awel Christiaan Goethals,dat Kompany dan ook eens begint met een ploeg van 2e klasse kampioen te spelen. En daarna in 1e direct 2e wordt. Maar nee,hij mag direct beginnen bij Anderlecht. Waar elke trainer die daar 2 jaar gewerkt heeft ,kampioen is geworden. Kompany is al 3 seizoenen bezig en heeft nog niks behaald. Beetje meer respect voor Mazzu zou u sieren.
 • Christiaan GOETHALS

  3 maanden geleden
  Mazzu is nu 9 jaar trainer en nog geen kampioen, Kompany 21 maanden en nog in opleiding en derde. Als Kompany eens 9 jaar trainer zal zijn zal voor RSCA zeker al een kampioenschap hebben of zelfs meer, en Kompany trainer van een club waar Mazzu zal moeten zeggen, waauw.
 • alfons moons

  3 maanden geleden
  Gelijk welke "andere" trainer hadden ze bij Anderlecht -terecht- met klikken en klakken de straat op gesmeten ! Blablabla en onzin vertellen doen ze in de politiek "trainer" (?). Prachtige voetballer (als hij niet gekwetst was) maar als trainer waardeloos. Spelers zijn hem spuugzat !
 • Eddy Van hassel

  3 maanden geleden
  zowel trainer als sommige spelers zijn gewoon minder dan (goedkopere) bij Union , Proficiat Union
 • Filip Verhaegen

  3 maanden geleden
  Club heeft ook nog niet verloren van Anderlecht en de duwfout vergeten zeker?