BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Vincent Kompany komt op clubkanalen Burnley terug op vertrek Anderlecht: “Geen keuze voor mijn familie”

VoetbalEén en al enthousiasme bij The Clarets, waar Vincent Kompany vanaf heden de plak zwaait: “Ik heb gekozen voor de goeie mensen van Burnley”, licht de nieuwe T1 zijn beslissing toe.

18 reacties

 • Luc Van der Elst

  3 maanden geleden
  Een beetje teren op de goeie coaches die hij gehad heeft. Maar zelf niks kunnen overbrengen op de spelers. Van zijn aanvallend spel bij Anderlecht niks gezien, enkel balletje rondspelen om uiteindelijk bal te verliezen en deksel op de neus te krijgen.
 • Heinz Rumes

  3 maanden geleden
  Dikke nek, die heeft hij altijd al gehad nochtans is geen enkele van zijn privé ondernemingen geslaagd net zoals zijn trainerscarrière, afwachten welke redens hij nu weer gaat uitvinden.
 • Robin Smets

  3 maanden geleden
  Patrick Symonds Kent gij wel iets van de Engelse 2de klasse? Nog altijd veel sterker dan de pintjes league in België.
 • Kristof Van Humbeeck

  3 maanden geleden
  Veel succes Vincent. Een groot verlies voor rsca. Juiste visie maar had niet de spelers. Van den houtte mag het nu bewijzen anders beter ook vertrekken. Geen respect voor zijn iconen zoal Nilis Kompany en Zetterberg. Kijk naar Ajax waar het bestuur uit ex spelers bestaar. Bestuur RSCA kan beter eens in de spiegel kijken. Beste spelers waren gehuurd dankzij connecties van Kompany
 • Wouter Van de Walle

  3 maanden geleden
  Succes Kompany! Ze schreven u ook af als voetballer, en zie.. Zal als trainer ook wel lukken