Vierdeprovincialer scoort 23 goals in één wedstrijd: "Het enige tegendoelpunt hebben we per ongeluk ook zelf gemaakt"

De Gentse Vierdeprovincialer VV9000 heeft dit weekend maar liefst 23 doelpunten gescoord tegen een kansloos FC Gent City, dat geen enkel doelpunt kon maken. Het weekend daarvoor haalde het team ook al uit met een waanzinnige 14-1 tegen SK Merelbeke. Twee matchen gespeeld en 37 goals gemaakt en 1 tegendoelpunt. En ook daar zit VV9000 voor iets tussen. . “Het enige tegendoelpunt hebben we effectief in ons eigen doel geschoten”, vertelt spits Kristof Niklaus.

 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?