Antwerp-voorzitter Paul Gheysens.
Volledig scherm
PREMIUM
Antwerp-voorzitter Paul Gheysens. © Belga

Verstrengde controles en mogelijk geen Antwerp-fans in Frankfurt: Great Old wil maatregelen nemen na wantoestanden van gisteren

Europa LeagueDe maat is vol. De taferelen die zich voor, tijdens en na de confrontatie met Frankfurt afspeelden, hebben een diepe indruk nagelaten op Antwerp en voorzitter Paul Gheysens. Die is niet van plan het hierbij te laten - alle middelen zullen worden ingezet om de betrokkenen te straffen. Maar ook voor de club zélf krijgt dit verhaal wellicht nog een staartje.

14 reacties

 • Roland De Clerck

  2 maanden geleden
  Voor alle voetbalwedstrijden geen bezoekende toeschouwers meer toelaten. Zou een enorme besparing zijn op ordehandhaving, die door de belastingbetaler wordt betaald. Zelfs zonder toeschouwers kon voetbal ook doorgaan in corona tijden.
 • Robert Van Driessche

  2 maanden geleden
  Bart Vermeulen bedoeld ge met fcb Barcelona.
 • Bart Vermeulen

  2 maanden geleden
  Neem een vb aan fcb, de grootste, sterkste, rijkste club van het land!
 • Georges Friant

  2 maanden geleden
  Het is allemaal begonnen met Frankfurt supporters die amok maakte aan het supporters café van Antwerpen, waarom word daar zo weinig over gezegd?
 • Eric Couwels

  2 maanden geleden
  Elke hooligan moet boeten. Er bestaat geen enkele reden voor de Belgische hooligans om amok te maken en de doelman van de tegenpartij te bestoken met voetzoekers. Bengaals vuurwerk creëert een machtige sfeer, maar het is verboden. Dus geen Bengaals vuurwerk. Vervang dit door confetti, krulpijpjes en toeters.