Volledig scherm
© BELGA

Veroordeelde KVM-bestuurders willen via rechter hun naam zuiveren

VoetbalOlivier Somers, Johan Timmermans en Stefaan Vanroy trekken wellicht naar de rechtbank. Ze willen hun naam zuiveren nadat het BAS hen veroordeelde voor matchfixing.

13 reacties

 • Ilse Verlinden

  1 jaar geleden
  Katrien, sportieve resultaten en houding doen totaal niet ter zake. Feit is dat ze op zijn minst geprobeerd hebben om de zaak te belazeren. Of de bond hen niet leuk vond, dat het niet gelukt is, of andere clubs dat ook gedaan hebben, dat is allemaal van geen tel. Juridisch gezien zijn ze niet onschuldig, dus is dit belachelijk.
 • Jan Van Rompaey

  1 jaar geleden
  Schaamteloos? Omdat hij op de rechtbank mag liegen? Waarom moet hij als advocaat niet zweren de waarheid te zeggen ? Is de rechtbank dan maar een poppenkast ?
 • willem calant

  1 jaar geleden
  De schaamte voorbij.
 • Dirk Adriansens

  1 jaar geleden
  Degradatie en levenslange schorsing is de enig mogelijke straf.
 • Katrien VMarke

  1 jaar geleden
  Het proces van KV was al op voorhand gemaakt, een revanche vanwege de bond doordat Timmermans de bond eerder had durven aanklagen voor onvoldoende onderzoek tegen de louche praktijken bij Moeskroen die bovendien nogmaals overduidelijk zichtbaar werden bij de degradatieduels.. maar Moeskroen en Eupen bleven raar maar waar ongemoeid (in buitenlandse handen ...). KV Mechelen is geofferd en vrij zwaar gestraft ondank hun sportieve resultaten en houding.
 1. Transfer Talk. Bundu officieel naar Kopenhagen - Papu Gomez van Atalanta naar Sevilla - Saint-Etienne wil Deli
  Transfer Talk
  2

  Transfer Talk. Bundu officieel naar Kopenhagen - Papu Gomez van Atalanta naar Sevilla - Saint-Etienne wil Deli

  Sevilla heeft zich versterkt met de Argentijnse spelmaker Alejandro “Papu” Gomez. De vijfvoudige international komt voor zo’n 9 miljoen euro over van Atalanta Bergamo en ondertekende een contract tot 2024. De 32-jarige Gomez speelde sinds 2014 voor Atalanta, waarmee hij vorig seizoen de kwartfinales van de Champions League haalde. Ook Sevilla kan dat dit seizoen voor elkaar brengen. De Andaloesiërs treffen in de achtste finales van het kampioenenbal Borussia Dortmund.
 2. Football Talk. Conte moet twee matchen brommen - Voorzittersverkiezingen Barcelona uitgesteld - Cuesta twee speeldagen geschorst
  Voetbal

  Football Talk. Conte moet twee matchen brommen - Voorzit­ters­ver­kie­zin­gen Barcelona uitgesteld - Cuesta twee speeldagen geschorst

  Carlos Cuesta krijg twee effectieve speeldagen schorsing. Genk gaat in beroep tegen de beslissing. De Colombiaan is dus in elk geval speelgerechtigd morgen tegen Zulte Waregem. Cuesta kreeg dit weekend tegen AA Gent voor de tweede wedstrijd op rij een rode kaart. Na de partij tegen Moeskroen kwam hij ervan af met één speeldag voorwaardelijk. (KDZ)
 1. Van Steenbrugge over klacht amateurspelers: "Waar ligt het onderscheid met 1A en 1B?"
  Play
  Voetbal

  Van Steenbrug­ge over klacht amateurspe­lers: "Waar ligt het onder­scheid met 1A en 1B?"

 2. VIDEO. Eén van de allergrootsten ooit: de hoogtepunten uit carrière van Kobe Bryant
  Play
  NBA

  VIDEO. Eén van de allergroot­sten ooit: de hoogtepun­ten uit carrière van Kobe Bryant

  26 januari