Twitter/AFP
Volledig scherm
© Twitter/AFP

“Verlaag je salaris”: Frenkie De Jong belaagd door boze Barcelona-fans, Nederlander op weg naar Chelsea

Buitenlands voetbalDe financiële problemen van FC Barcelona zijn nog lang niet van de baan. Middenvelder Frenkie De Jong (25) moet inleveren om nieuwkomers zoals Robert Lewandowski te kunnen inschrijven. Alleen is de Nederlander dat niet van plan. Niet geheel naar de zin van enkele Catalaanse fans, die hun ongenoegen kwamen uiten aan het trainingscomplex. Intussen geniet De Jong, net als Pierre-Emerick Aubameyang overigens, van verregaande interesse van Chelsea. 

9 reacties

 • TIM BRESSELEERS

  2 maanden geleden
  Waarom zou De Jong onder dwang moeten inleveren op zijn loon? Als Barcelona reeds over de salaris limiet zit met de huidige selectie moeten ze misschien eens stoppen met nieuwe spelers bij te kopen?
 • Paulus de Mos

  2 maanden geleden
  Financial fair play hadden ze het een paar jaar terug toch over ? Meer als een miljard schuld , je verplichtingen aan je personeel niet na kunnen komen en ondertussen vrolijk verder gaan met talentvolle spelers weg te kapen van concurrenten die wel hun zaakjes op orde hebben Kan die club niet failliet ? Gewoon alles in de verkoop en als de schuldeisers ooit afbetaald zijn opnieuw beginnen in de laagste klasse
 • Kjell Van daele

  2 maanden geleden
  In premier leaque kan hem toch niet mee
 • david elaut

  2 maanden geleden
  Barcelona degraderen
 • Sam Bedfort

  2 maanden geleden
  Wanneer je geen geld hebt om je spelers te betalen, waarom koop je dan Lewandowsky?