Er zijn nog altijd digitale ‘aandelen’ beschikbaar van de topfavoriet voor de Gouden Schoen: Club Brugge-doelman Simon Mignolet. Al betaalt u voor het duurste exemplaar momenteel 5.256,96 euro, voor het goedkoopste 243,71 euro.
Volledig scherm
PREMIUM
Er zijn nog altijd digitale ‘aandelen’ beschikbaar van de topfavoriet voor de Gouden Schoen: Club Brugge-doelman Simon Mignolet. Al betaalt u voor het duurste exemplaar momenteel 5.256,96 euro, voor het goedkoopste 243,71 euro. © sorare.com

Vergeet aandelen, beleg in voetballers: voor 243,71 euro heb je al een ‘Mignolet’. Voor 19.654,20 euro zelfs een ‘Courtois’. “Hoe beter zij spelen, hoe waardevoller je ‘aandeel’ wordt”

Vergeet die ouderwetse Panini-prentjes, met de digitale voetbalkaartjes van Sorare valt pas echt geld te verdienen. Zo weerklinkt steeds luider bij supporters en zelfs beleggers. De virtuele prentjes van alle denkbare voetbalsterren werken eigenlijk als een aandeel. Maar hoeveel prentjes komen er zo op de markt? En welk bedrag gaat er naar de clubs?

 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.