Voetbalmakelaar Dejan Veljkovic (50)
Volledig scherm
PREMIUM
Voetbalmakelaar Dejan Veljkovic (50) © Photo News

Veljkovic vandaag voor de rechtbank: gerecht moet deal en werk van spijtoptant goedkeuren

Voetbalmakelaar Dejan Veljkovic (50) verschijnt vandaag voor het gerecht in Antwerpen. Achter gesloten deuren zal de deal tussen de spijtoptant en het federaal parket tegen het licht worden gehouden. “Een belangrijke stap”, zegt zijn advocaat Kris Luyckx. “Hij wil verder met zijn leven.”

2 reacties

 • Johan Janssen

  1 maand geleden
  De voetbalwereld is een speeltuin voor criminelen en dat gaat zo blijven ook.
 • paul van gele

  1 maand geleden
  Ja ja achter gesloten deuren worden de zaken goed geregeld. Als hij goed boven komt en de nodigen goed betaald wordt dat wel allemaal geregeld en rust alles op een misverstand voor de buiten wereld.
 1. Rangnick begint met zuinige zege tegen Crystal Palace, Lucas Moura scoort geweldige goal voor Tottenham
  Play
  Premier League
  1

  Rangnick begint met zuinige zege tegen Crystal Palace, Lucas Moura scoort geweldige goal voor Tottenham

  De heerschappij van Ralf Rangnick bij Manchester United is begonnen met een zege. De ploeg van Cristiano Ronaldo won tegen het Crystal Palace van Christian Benteke met het kleinste verschil: 1-0 na een goal van Fred. Ook Antonio Conte kent bij de Spurs een puike start met een 10 op 12 in de Premier League. Tegen Norwich (3-0) zag hij hoe Lucas een wondermooi doelpunt maakte.
 2. Biostatisticus Geert Molenberghs vindt het niet verstandig dat volle voetbalstadions wel nog gewoon kunnen: “Een anomalie”
  Play
  Sport
  29

  Biostatis­ti­cus Geert Molen­berghs vindt het niet verstandig dat volle voetbalsta­di­ons wel nog gewoon kunnen: “Een anomalie”

  De profvoetbalclubs en hun supporters haalden opgelucht adem. De veldritorganisatoren en de wielerfans ook. De stadionpoorten of modderweides moeten niet toe. De volle capaciteit blijft zelfs toegelaten. Een beslissing die niet meteen in de lijn der verwachtingen lag en lang niet iedereen heeft er begrip voor. Biostatisticus Geert Molenberghs spreekt van “een anomalie”.
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 2. En of Evenepoel dat ‘geregeld’ heeft: boezemvriend Verschaeren in de basis terwijl hij aftrap geeft
  RSC Anderlecht
  2

  En of Evenepoel dat ‘geregeld’ heeft: boezem­vriend Verschae­ren in de basis terwijl hij aftrap geeft

  Mooi moment in het Lotto Park bij de aftrap. Die werd gegeven door Remco Evenepoel (21), die als tiener voor Anderlecht speelde en er toen een goeie vriendschapsband op na hield met Yari Verschaeren (20). Alleen mag die laatste niet altijd even veel spelen onder Kompany, die zeker met zijn voorlinie graag roteert. In een uniek dubbelinterview tussen Evenepoel en Verschaeren zei de wielertopper echter tegen Verschaeren dat hij zich geen zorgen moest maken wat betreft zondag tegen Zulte Waregem. “Ik regel dat wel”, aldus Evenepoel. En jawel, in de basis tegen Zulte Waregem: Yari Verschaeren.