Hein Vanhaezebrouck zag de Buffalo's opnieuw onderuit gaan in de Ghelamco Arena.
Volledig scherm
Hein Vanhaezebrouck zag de Buffalo's opnieuw onderuit gaan in de Ghelamco Arena. © BELGA
KAA Gent GNT
0
EINDE
1
Djurgårdens IF DJU
 • Marcus Danielson Goal 38'

Vanhaezebrouck na verlies tegen Djurgårdens: “Met Belgische VAR krijgen we twee strafschoppen”

Conference LeagueAA Gent weet nu ook wat verliezen is in Europa. De Buffalo’s verdienden meer, maar gingen onderuit tegen Djurgårdens. Hein Vanhaezebrouck had reden tot klagen. “Met een Belgische VAR krijgen we twee strafschoppen.” En ook: “Onaanvaardbaar dat je een bijkomende Europese competitie organiseert en dat je die dan amateuristisch, stiefmoederlijk introduceert.”

22 reacties

 • alex de vos

  4 maanden geleden
  Wat een gezever weer van Hein.
 • eric debanne

  4 maanden geleden
  T'is altijd iets met Heintje toch...🙄...! Jullie waren gewoon niet goed dat is alles ...! Hij is een goeie coach maar moet kunnen tegen zijn verlies eh ...!
 • Alex Paelinck

  4 maanden geleden
  De omgekeerde wereld. Hij gaat nu de Belgische Var ophemelen. Weet die nog wat hij zegt.
 • Geert Boucquez

  4 maanden geleden
  Bleiten met de kraan open, het is nooit anders. Je bent een goeie coach maar gedraag je er naast het veld ook zo naar.
 • Kurt Calebout

  4 maanden geleden
  Heintje, waarom zich steeds richten op een ander? Regels zijn regels. Bij Club was het met de Belgische gesponsorde VAR was het nooit geen penalty! Als je niet scoort kan je niet winnen! En kijk eens in de spiegel.
 1. “Club moet nog 30% verbeteren voor zware februarimaand”: Marc Degryse ziet dat Parker nog werk heeft, voor Anderlecht ziet hij het somber in
  PREMIUM
  15

  “Club moet nog 30% verbeteren voor zware februari­maand”: Marc Degryse ziet dat Parker nog werk heeft, voor Anderlecht ziet hij het somber in

  De kop is eraf voor Scott Parker. Al ziet onze analist Marc Degryse “nog steeds dezelfde problemen opduiken”. “Het collectieve en individuele niveau bij Club laat nog te wensen over. Parker blijft zoeken naar jongens in vorm.” Voorts bespreekt Degryse het makke gelijkspel tussen Anderlecht en Antwerp. “Ik had soms zin om te zappen naar de WK-finale in het hockey.”