Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Van Vercauteren tot Kompany, reacties op het overlijden van Verschueren: “Het was een eer om onder zijn leiding voor RSCA te hebben gespeeld”

VoetbalDe sportwereld reageert massaal op het overlijden van Michel Verschueren. De gewezen Anderlecht-manager werd 91 jaar. “Hij was een man met het hart op de tong.”

10 reacties

 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Michel Verschueren uit de grote periode van het grote Anderlecht ten tijde van constant vandenstock ...👍 Grote top manager geweest klasse ! Vakman zoals je er nog weinig ziet in het Belgisch voetbal wereld...
 • Thierry Derieuw

  3 maanden geleden
  Mister Michel rust zacht je hebt heel veel gegeven ook voor mij. Op een dag heb je de hondenbrigade uitgenodigd van de toen gemeentepolitie van Anderlecht. Trots waren we om je persoonlijk te ontmoeten. Je bedankte ons voor onze aanwezigheid voor elke thuiswedstrijd van RSCA. In alle omstandigheden. Hij was een monument van het voetbal en altijd vriendelijk tegen iedereen. Ik ben trots om wat je hebt gerealiseerd. Ne Brusselse ket. Respect voor elke mens. Rust zacht en bedankt Mister Michel
 • Koen BAUTMANS

  3 maanden geleden
  Innige deelneming en veel sterkte aan de familie en vrienden van MICHEL. Een vakman die dag en nacht met zijn job bezig was.
 • Dirk Sellekaerts

  3 maanden geleden
  Zo iemand zal er nooit meer zijn, rust in vrede Mister Michel.
 • Anthony Peeters

  3 maanden geleden
  Hij was de laatste die Anderlecht groot wou maken en dat is hem ook gelukt! Die erna kwamen wilde alleen maar veel geld verdienen! Bedankt mister Michel!
 1. Sterling keert pas terug naar Qatar als vrouw en kinderen 100 procent veilig zijn, andere internationals verhogen beveiliging van villa’s
  Play
  9

  Sterling keert pas terug naar Qatar als vrouw en kinderen 100 procent veilig zijn, andere internatio­nals verhogen beveili­ging van villa’s

  Na de inbraak op het thuisfront - waar voor zo’n 350.000 euro aan horloges werd gestolen - vertoeft Raheem Sterling nog steeds in Londen. Het is afwachten of de 27-jarige aanvaller nog terugkeert naar het WK voetbal in Qatar. Hij wil eerst zeker zijn dat zijn vrouw en kinderen honderd procent veilig zijn. Intussen voeren andere Engelse internationals de beveiliging van hun eigendommen op.
 2. Halfzus van Cristiano Ronaldo’s partner zit aan de grond en doet emotionele smeekbede: “Alsjeblieft Georgina, help me”
  11

  Halfzus van Cristiano Ronaldo’s partner zit aan de grond en doet emotionele smeekbede: “Alsje­blieft Georgina, help me”

  Vlak voor het eerste do or die-duel van Portugal en Cristiano Ronaldo op het WK voetbal wordt ze vooral in de Spaanse media weer opgevoerd. Niet Georgina Rodriguez (28), Ronaldo’s partner, maar wel haar halfzus, Patricia (33). Eind november deed zij op een Spaanse tv-show haar beklag op emotionele wijze. “Ik ben blut en heb al drie jaar lang geen vaste woning meer. Van Georgina moet ik geen hulp verwachten. Voor mij is dat niet erg - ik red me wel. Maar mijn kinderen, haar neven en nichten, zien af.”