ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Van Gaal gaat interlandperiode gebruiken om zijn ‘1-3-5-2’ er verder in te slijpen (en dat is geen goed nieuws voor de startkansen van Noa Lang)

VOETBALHij zit er weer bij. Noa Lang, vleugelflitser van Club Brugge, behoort tot de 26 namen die Louis van Gaal selecteerde voor de komende Nations League-matchen. Zijn kansen op een WK-deelname met Oranje stijgen, maar een basisstek is zo goed als uitgesloten.

0 reacties

 1. TRANSFERSOAPS. Steven Defour als spil in de vuilste Belgische transferoorlog ooit, met een Ford Mondeo die voor een huis in Genk uitbrandde
  PREMIUM
  Voetbal
  6

  TRANSFER­SOAPS. Steven Defour als spil in de vuilste Belgische transfer­oor­log ooit, met een Ford Mondeo die voor een huis in Genk uitbrandde

  Een wagen in de vlammen. Een makelaarskwestie. Een vete tussen twee families. Stevige dreigementen. Gebekvecht en plein public. Een speler met een besmeurde reputatie. In aflevering drie van onze reeks ‘transferdeals die álles hadden kunnen veranderen’ blikken we terug op de transferoorlog om Steven Defour, parel van KRC Genk in 2006. Voorbestemd voor Ajax, maar uiteindelijk via een snood plan naar Standard. Een ongeziene soap met veel verliezers. Plots staat er op de oprit een gezinswagen in lichterlaaie.