Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Van den Brom vindt nieuwe club in Saoedi-Arabië

voetbalLang heeft John Van den Brom (55) niet op een nieuwe club moeten wachten. De ex-coach van Genk en Anderlecht trekt naar Al-Taawon in Saoedi-Arabië. 

5 reacties

 • Stephane Rotthier

  4 maanden geleden
  Veel succes
 • Fons Heylen

  4 maanden geleden
  Je moet maar zin hebben om in die hitte in een zandbak te willen gaan spelen…met geld koop je alles zéker !?
 • André Christiaens

  4 maanden geleden
  Hollander zijn top mensen om zich zelf te verkopen, wat moet je nu kunnen om top trainer te zijn, en wat ben je als top trainer als de spelers u niet willen, nul coma nul.
 • jurgen apers

  4 maanden geleden
  Geld verdienen groot gelijk
 • christiaan maras

  4 maanden geleden
  Het maakte toch niet veel uit voor hem. Hij die betaald kon hem krijgen. We weten nu wie betaalt.
 1. Thibaut Courtois na Supercup-winst over Hazard, de Gouden Bal en z’n pubalgie: “Het was geen ‘zever’ om die Nations League-wedstrijden over te slaan”
  Play
  Voetbal
  4

  Thibaut Courtois na Supercup-winst over Hazard, de Gouden Bal en z’n pubalgie: “Het was geen ‘zever’ om die Nations Lea­gue-wedstrij­den over te slaan”

  Een nieuw seizoen, dezelfde Thibaut Courtois. Onze nationale nummer 1 was vooral in de beginfase belangrijk op een schot van Daichi Kamada. Met de Europese Supercup vult hij alweer een lege plek op zijn goedgevuld palmares. “Ik voel me op hetzelfde niveau als ik vorig seizoen ben geëindigd. Bovendien geeft het een goed gevoel om opnieuw te winnen.” Courtois sprak ook over de Gouden Bal en de situatie rond Eden Hazard.
 2. Real pakt met Europese Supercup eerste prijs(je) van het seizoen na eenvoudige zege tegen Frankfurt, Hazard komt niet van de bank
  Play
  Voetbal
  6

  Real pakt met Europese Supercup eerste prijs(je) van het seizoen na eenvoudige zege tegen Frankfurt, Hazard komt niet van de bank

  Real Madrid heeft in Helsinki de vijfde Europese Supercup uit de clubgeschiedenis gewonnen. Op cruise control zette de Champions League-winnaar Europa League-winnaar Frankfurt met 2-0 opzij. Thibaut Courtois keepte een foutloze match, Eden Hazard bleef de hele match op de bank. “Het is goed om het seizoen te beginnen met een trofee”, aldus Courtois.
 3. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.