Lukaku staat messcherp. Op vakantie in Miami blijft hij ook hard werken.
Volledig scherm
Lukaku staat messcherp. Op vakantie in Miami blijft hij ook hard werken. © Instagram

‘Vakantie’ is relatief: Romelu Lukaku legt er in Miami de pees op met voormalig American Football-ster

VoetbalDe kans dat Romelu Lukaku straks met overgewicht arriveert bij Inter, lijkt ons eerder klein. De Rode Duivel blijft ook tijdens zijn vakantie in de Verenigde Staten keihard werken.

14 reacties

 • gunther van goethem

  2 maanden geleden
  Wereldspits wordt ge met prijzen te winnen. Ronaldo alleen heeft al meer prijzen gewonnen in zijn carrière dan heel onze gouden generatie te samen
 • Bella Jo

  2 maanden geleden
  Veel kracht, weinig techniek en spelinzicht.
 • Joris Vanderaert

  2 maanden geleden
  Pierre LAMBRECHTS zelfs al maakt hij de Rode Duivels wereldkampioen door elke match 2 goas te maken en 3 assists te geven, dan nog zullen de negatieve reacties blijven. Ik moet toegeven dat ik in het begin toen Wilmots Lukaku opstelde ook sceptisch was, deels terecht ook, hij kon toen lang niet zo voetballen als nu. Maar ik heb mijn mening snel veranderd, enorm respect voor zo'n ambitie en doorzettingsvermogen. Sommigen kunnen dat niet, hun mening bij stellen. Zij hebben eeuwig gelijk.
 • Danny Debbaut

  2 maanden geleden
  ELKE eerlijke, objectieve voetbalkenner kan/mag niet ontkennen dat Rom een topspits is. Dat heeft hij de laatste jaren voldoende bewezen. Het stoort me mateloos dat pure negativisten alleen oog hebben voor zijn mindere kanten (techniek) maar zijn pure kwaliteiten (duelkracht snelheid) bewust vergeten. Als spits en als mens verdient hij alle lof ipv veelal ongefundeerde kritiek
 • Pierre LAMBRECHTS

  2 maanden geleden
  Door de voetbalkenners, sportjournalisten erkend als een absolute wereldtopspeler, enige Belg net verkozen door UEFA in het Europees elftal. Maar in België altijd negative reakties. Onbegrijpelijk of zou het toch te maken hebben met zijn verleden als Anderlechtspeler of ...iets anders?
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).