.
Volledig scherm
. © rv

Union-coach Karel Geraerts ontgoocheld, maar ook positief: “Kunnen onszelf maar één ding verwijten”

Champions LeagueUnion is uitgeschakeld in de Champions League. Ontgoocheling alom bij coach Karel Geraerts, die ook wel positief was. “Onze organisatie stond heel goed”, klonk het na afloop.

5 reacties

 • christiaan maras

  2 maanden geleden
  We stonden goed zegt hij. Hoog tijd voor een andere niet bange trainer die de ploeg laat spelen.
 • Casto Giuseppe

  2 maanden geleden
  Had Mazzu gebeld wat je moest doen
 • David Van Petegem

  2 maanden geleden
  Proficiat Union voor de afgelegde weg.
 • Francis smet

  2 maanden geleden
  Als je zo gaat spelen, dan ben je terecht uitgeschakeld Karel. En als trainer is dat u verantwoordelijkheid. Je hebt Union niet laten voetballen. Het klopt dat jullie goed stonden, dat was het dan ook, blijven staan voor eigen doelgebied ! Geen enkele kans gecreëerd. Dit kan je niet goedpraten. Gouden kans verkwanseld!
 • Luc Geerts

  2 maanden geleden
  Met Mazzu als coach gaan ze altijd door.
 1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  3

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.