Philippe Clement, op de bank ondersteund door z'n assistenten.
Volledig scherm
PREMIUM
Philippe Clement, op de bank ondersteund door z'n assistenten. © Photo News

Unieke inkijk in ‘Team Clement’, de meest succesvolle staf van het land: “Iemand die niets van voetbal kent, kan niet zeggen wie de hoofdcoach is”

Club BruggeThere’s no I in team’. Maak kennis met ‘Team Clement’ - de meest succesvolle trainersstaf in ons land -, door de T1 himself uit de doeken gedaan. “Ik geloof niet in een T2, T3 of T4. Voor mij is iedereen T2, elk met zijn eigen specialisatie. Ieders stem wordt gehoord.”

35 reacties

 • johnny palmaers

  1 maand geleden
  Is al aan het goedpraten dat het niet zijn schuld alleen gaat zijn...
 • André Christiaens

  2 maanden geleden
  Inderdaad A.Vanhove was een club leider zonder enorm kapitaal achter zijn rug, nu is het een geldbank die de voetbal beheert. Als morgen een schatrijke Rus komt en Verhaege kan bespelen met gouden roedels zal FCB rap verkocht zijn.
 • Bruno willems

  2 maanden geleden
  In de tijden van de vandenstock's werd er niet anders gedaan dan omgekocht bij RSCA zowel in competitie of europees
 • Hans Verelst

  2 maanden geleden
  Beste Franky, voor neutrale liefhebbers zijn de laatste 5 jaar vooral die vd coronatitel, van de gekochte titel, en van operatie propere handen zonder gevolg, wat ook voor club een meevaller was he
 • Pol Van Gils

  2 maanden geleden
  @eric verkerken, u bent precies Beveren al vergeten. Daar is Clement toch begonnen en ze hebben dat jaar een heel goed seizoen gehad of ben je dat al vergeten. Ben geen Brugge supporter maar als ik dat gisteren zag tegen Zulte vrees ik dat ze weer kampioen gaan worden.
 1. Verschil kon niet groter zijn, toch ziet Youri Mulder dat Club Brugge stapsgewijs Ajax achterna gaat
  PREMIUM
  Champions League
  8

  Verschil kon niet groter zijn, toch ziet Youri Mulder dat Club Brugge stapsge­wijs Ajax achterna gaat

  ‘Amsterdam, Amsterdam, de stad waar alles kan’. Terwijl Ajax zich tegen Dortmund plotsklaps tot outsider voor Champions League-winst bombardeerde, werd blauw-zwart door Man City in de vernieling gespeeld: “En toch bevindt Club Brugge zich nu in de fase waarin Ajax zich in 2019 bevond”, weet Youri Mulder. Waar ziet hij gelijkenissen? En waar kan Club nog stappen zetten?